Architect Barendrecht

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Barendrecht?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Barendrecht verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Barendrecht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Barendrecht gezocht?

Een architect in Barendrecht vinden

Architect Barendrecht
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Barendrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Maasdam bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Barendrecht

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Barendrecht? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de passende persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Barendrecht. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Barendrecht gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Barendrecht. Wanneer je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Barendrecht aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Barendrecht beschikt over architecten met diverse expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor je karwei. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Barendrecht

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Barendrecht – Voor een unieke belevenis

Je kunt bovenop een architectenbureau in Barendrecht ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Barendrecht te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van jouw woning of pand een uniek ontwerp kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Barendrecht die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Dankzij ons netwerk in Barendrecht hebben wij constant wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is jouw klus over het algemeen tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Barendrecht naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Barendrecht nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Barendrecht voor je kan verwezenlijken. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer erg gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Barendrecht weet nauwkeurig wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Hiernaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Barendrecht. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Barendrecht.

Nu interieurarchitect uit Barendrecht zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Barendrecht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Barendrecht maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenkant van je woning zo fraai mogelijk wilt maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Barendrecht is doorgaans gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Barendrecht in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Barendrecht.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Barendrecht?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Barendrecht‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Barendrecht – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het moeilijk om een deskundige tuinarchitect in Barendrecht te vinden? Het is ook niet simpel om in het omvangrijke aanbod de juiste prof te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Barendrecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Barendrecht – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het doorgaans een heel goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Barendrecht sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Barendrecht?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Barendrecht te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Barendrecht

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Barendrecht. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Barendrecht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Barendrecht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Barendrecht

Vlot geregeld!

6 juli 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Marc van de Ven

Geheel prima opgeleverd

1 juli 2024

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. Daarna fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook voorbeeld materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- René van der Meer

Tevreden

22 juni 2024

Wij kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Ook waren de offertes scherp en snel binnen.

- Remco van Dijk

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

21 juni 2024

Onze wensen zijn top vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Judith Jacobs

Communicatie was super!

14 juni 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de overeenkomst maakte was zeer goed en daarmee waren we feitelijk al om. Het plan werd op een ongedwongen manier nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Paul Hofman

Gauw overeengekomen!

2 juni 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt uitstekend geworden!

- Jacqueline Meijer

Alles waar we op hoopten

26 mei 2024

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen onze begroting.

- Sjoerd Mulder

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

19 mei 2024

Plezierig in het contact en een aardig tarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Inge Mulder

Prachtige transformatie

15 mei 2024

De inrichting van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En niet geheel irrelevant, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Adrianus Smits

Uitgelichte architecten uit Barendrecht

popARC architectuur | architecten bureau

Lindehof 31
3295 WB 's-Gravendeel
Nederland

06 42511794
http://www.poparc.nl/

Van der Gaag Bouwadvies en Servicebureau

Bovenkruier 2
3297 TE Puttershoek
Nederland

078 676 0237
http://www.vandergaagbouwadvies.nl/

Databarn Rivium B.V.

Rivium Boulevard 62
2909 LK Capelle aan den IJssel
Nederland

010 750 7000
http://www.databarn.nl/