Architect Bennebroek

Ben jij opzoek naar een ijzersterke architect in Bennebroek die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Bennebroek verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Bennebroek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Bennebroek gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Bennebroek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bennebroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Beinsdorp, Cruquius en Zwaanshoek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Bennebroek

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Bennebroek? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het meestal complex om de passende kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Bennebroek. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Bennebroek gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Bennebroek. Wanneer je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Bennebroek aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Bennebroek beschikt over architecten met diverse expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor je project. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Bennebroek

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Bennebroek – Voor een unieke ervaring

Je kunt naast een architectenbureau in Bennebroek ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Bennebroek te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel typerend portfolio heeft en van je woonhuis of pand een uniek design kan maken? Dan wordt er meestal een architect gezocht in Bennebroek die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een project kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. We hebben namelijk een overvloedig netwerk van architecten in Bennebroek. Zo is er steeds een architect aanwezig om je project tot een aantrekkelijk einde te brengen. Tevens is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Bennebroek naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Bennebroek nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Bennebroek kan je ook informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Bennebroek in te vliegen. Een interieurarchitect in Bennebroek is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Bennebroek.

Nu interieurarchitect uit Bennebroek zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Bennebroek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Bennebroek maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is uiteraard niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Bennebroek. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die zorgvuldig aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je project.

Tevens is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Bennebroek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Bennebroek.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bennebroek?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Bennebroek‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Bennebroek – voor een knappere tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het flinke aanbod de juiste prof te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Bennebroek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Bennebroek – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het over het algemeen een erg goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een degelijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Bennebroek specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijzen van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Bennebroek?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Bennebroek te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Bennebroek

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Bennebroek. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Bennebroek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Bennebroek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Bennebroek

Fijn rekening gehouden

10 januari 2023

Wat voor ons zeer doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd geweldig gepland en nagekomen.

- Albert de Jonge

Vlug en tevreden

6 januari 2023

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en plan waren gauw binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Mark Driessen

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

29 december 2022

De wensen doorspreken volgde snel na de offerte. We gingen mee in de wilskracht van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Marleen Hendriks

Vakman!

19 december 2022

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Kostenplaatje was ook lekker.

- Maaike Bakker

Afspraken worden nagekomen

15 december 2022

Afspraken en leveringstermijnen worden prima nagekomen en prima prijs. Werden vlug gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Vanessa de Lange

Hele prettige communicatie

6 december 2022

De communicatie met het kantoor waarmee we de deal maakte was uitermate goed en daarmee waren we in feite al om. Het project werd op een ongedwongen manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Kelly de Lange

Hele goede communicatie

1 december 2022

Communicatie was top en in feite liep alles helemaal volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo prettig.

- Richard Dijkstra

Vakman!

23 november 2022

Vakwerk en persoonlijke benaderingswijze tegen een eerlijke prijs.

- Ingrid van Dongen

Snel en tevreden

11 november 2022

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en project waren vlot binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Jessica van de Berg

Uitgelichte architecten uit Bennebroek

Koosjan van der Velden Architect

Stephensonstraat 38
2014 KD Haarlem
Nederland

06 42299499
http://www.koosjanvandervelden.nl/

PR Architectenburo

Grijpensteinweg 3
2014 KX Haarlem
Nederland

06 30054216
http://prarchitectenburo.nl/

Het Kareol

Van Lennepweg 36
2111 HV Aerdenhout
Nederland

023 524 8057
http://www.villakareol.nl/