Architect Boxmeer

Wil jij een top architect in Boxmeer die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Boxmeer verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Boxmeer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Boxmeer gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Boxmeer
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Boxmeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Stevensbeek, Beugen en Sambeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Boxmeer

Wil je aan de slag met een professionele en kundige architect in Boxmeer? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Als je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze website vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Boxmeer te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Boxmeer gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Boxmeer. Een architectenbureau in Boxmeer heeft altijd enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Boxmeer beschikt over architecten met diverse expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je klus. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het denkbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Boxmeer

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Boxmeer – Voor een unieke ervaring

Wanneer er een architect in Boxmeer gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Boxmeer gezocht. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisatie. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Boxmeer nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Boxmeer kan je tevens informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Boxmeer in te schakelen. Een interieurarchitect in Boxmeer is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Boxmeer.

Nu interieurarchitect uit Boxmeer zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Boxmeer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Boxmeer maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenzijde van je pand zo mooi mogelijk wil maken dan kun je simpelweg zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit wanneer je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Boxmeer is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Boxmeer in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Boxmeer.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Boxmeer?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Boxmeer‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Boxmeer – voor een knappere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het flinke aanbod de juiste prof te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een deskundige tuinarchitect in Boxmeer in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Boxmeer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Boxmeer – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand weleens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens diverse architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je snel inzicht in de tarieven van een architect in Boxmeer en kies je meteen de allerbeste architect uit. Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Boxmeer?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Boxmeer te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Boxmeer

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Boxmeer. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Boxmeer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Boxmeer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Boxmeer

Professioneel

16 april 2024

Aan veel was te merken dat duurzaamheid erg beslissend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was professioneel opgesteld.

- Wilhelmus Verbeek

Creatieve oplossingen

8 april 2024

Het creatieve project wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging soepel en de kosten prima.

- Nathalie van der Horst

Afspraken worden nagekomen

1 april 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden top nagekomen en nette prijs. Werden snel gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Remco van Beek

Content met inrichting

24 maart 2024

We zijn uitstekend geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Chantal Blom

Uitvoerig projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

21 maart 2024

Na de offertes aantrekkelijk project plan gekregen. Vlot ook en tegen een mooie prijs. De nieuwe vloer en bijpassende interieur aanpassingen zijn geweldig gaaf geworden. Prachtig!

- Daniëlle Visser

Content met inrichting

14 maart 2024

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg smaakvol geworden. Super gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Natasja Willemsen

Expert!

4 maart 2024

Vakwerk en persoonlijke benadering tegen een eerlijke prijs.

- Maartje Vink

Prima plan en lage kosten

26 februari 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan ontvangen. Gauw ook en tegen een mooie prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Annemarie Gerritsen

Volledig uitgewerkt

23 februari 2024

Plan was compleet uitgewerkt inclusief staaltjes en specifieke tips. De offertes ontvingen we vlug en prijzen waren betaalbaar voor de grootte van het karwei.

- Adriaan Hoekstra

Uitgelichte architecten uit Boxmeer

Architectenburo Olieslagers BV

Van Baerlestraat 1
5854 BC Bergen
Nederland

0485 341 645
http://www.architectenbureauolieslagers.nl/

architectuur en adviesburo nico barten

Veerstraat 25
5831 JL Boxmeer
Nederland

0485 573 824
http://www.nicobarten.com/

BouwExpertiseVergelijk.nl®

Zwaanstraat 42
5431 BP Cuijk
Nederland

085 401 4313
http://www.bouwexpertisevergelijk.nl/