Architect Enkhuizen

Behoefte aan een top architect in Enkhuizen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Enkhuizen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Enkhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Enkhuizen gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Enkhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 92 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Enkhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Andijk, Grootebroek en Lutjebroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Enkhuizen

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Enkhuizen? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Enkhuizen. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Enkhuizen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af wanneer ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Daarnaast is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt vooral door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een perceel, maar bijvoorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. De architect is er eigenlijk voor alle type ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Enkhuizen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Enkhuizen – Voor een bijzondere belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Enkhuizen ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Enkhuizen te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel speciaal portfolio heeft en van je woning of pand een uniek ontwerp kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Enkhuizen die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een klus kan geven.

Architect gezocht in Enkhuizen is geen eenvoudige taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. Met ons netwerk in Enkhuizen hebben wij steevast wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is je project altijd tot een goed einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Enkhuizen met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Enkhuizen nodig: de beste designers

Er zitten meerdere belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Enkhuizen voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Enkhuizen weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om je ruimte zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Enkhuizen beslist de beste optie. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Enkhuizen.

Nu interieurarchitect uit Enkhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Enkhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Enkhuizen maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenkant van je woonhuis zo aantrekkelijk mogelijk wil maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit als je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Enkhuizen is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Enkhuizen straalt je pand een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Enkhuizen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Enkhuizen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Enkhuizen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Enkhuizen – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Enkhuizen. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een uitstekend resultaat waar je nog talrijke jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Enkhuizen kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Enkhuizen of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Enkhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Enkhuizen – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het doorgaans een ontzettend goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Indien een architect uit Enkhuizen bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag meteen nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Enkhuizen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Enkhuizen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Enkhuizen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Enkhuizen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Enkhuizen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Enkhuizen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Enkhuizen

Ontwerp is al zo mooi

15 januari 2023

Nu al zo gelukkig met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet buitensporig.

- Cindy Driessen

Vlot gefixt!

8 januari 2023

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt mooi geworden!

- Roy Vos

Afspraken worden nagekomen

6 januari 2023

Afspraken en leveringstermijnen zijn top nagekomen en prima prijs. Er was vlug persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Paul Schipper

Tevreden met inrichting

27 december 2022

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg mooi geworden. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we helemaal terug.

- Jolanda Mulder

Algeheel ontzorgd

19 december 2022

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Prima geregeld dus!

- Marloes Vermeulen

Ging keurig in overleg

16 december 2022

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen keurig in overleg. Heel fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Edwin Jacobs

Ging lekker snel

10 december 2022

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is totaal gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan gedacht en de tuin ziet er fantastisch uit.

- Tessa Smeets

Grote expertise maar betaalbaar

3 december 2022

Tevreden over de expertise en afhandeling. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Aanhoudend werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg aangenaam.

- Joost van der Meer

Professioneel

26 november 2022

Aan alles was te merken dat duurzaamheid erg beslissend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was bekwaam opgesteld.

- Marjolein de Jonge

Uitgelichte architecten uit Enkhuizen

Tekenbureau Peerdeman

Treebord 13
1602 GT Enkhuizen
Nederland

0228 318 976
http://www.tekenbureau-peerdeman.nl/

Bouwtekening

Kruisgang 3A
1613 DA Grootebroek
Nederland

06 43197849
http://www.bouwtekeningenadvies.nl/

Floor Architecten BNA

Generaal de Wetlaan 5
1619 VK Andijk
Nederland

0228 592 209
http://www.floor-architecten.nl/