Architect Harderwijk

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Harderwijk?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Harderwijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Harderwijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Harderwijk gezocht?

Een architect uit Harderwijk vinden

Architect Harderwijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Harderwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Doornspijk, Elburg en Hulshorst bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Harderwijk

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Harderwijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Indien je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Harderwijk te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Harderwijk gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Harderwijk. Een architectenbureau in Harderwijk heeft altijd meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Meestal heeft een architectenbureau in Harderwijk meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Harderwijk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Harderwijk – Voor een unieke ondervinding

Je kunt bovenop een architectenbureau in Harderwijk ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Harderwijk te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je huis of pand een zeldzaam design kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Harderwijk die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een klus kan geven.

Architect gezocht in Harderwijk is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. Dankzij ons netwerk in Harderwijk hebben wij altijd wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is jouw project iedere keer tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Harderwijk naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Harderwijk nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Harderwijk kan je in ieder geval adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Zeker wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Harderwijk van belang zijn. Een interieurarchitect in Harderwijk is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Harderwijk.

Nu interieurarchitect uit Harderwijk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Harderwijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Harderwijk maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je pand binnenkort eens behoorlijk onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit wanneer je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Harderwijk is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Harderwijk straalt je woonhuis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Harderwijk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Harderwijk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Harderwijk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Harderwijk – voor een knappere tuin

Vind je het uitdagend om een professionele tuinarchitect in Harderwijk te vinden? Het is ook niet makkelijk om in het grote aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een geschikte tuinarchitect in Harderwijk in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Harderwijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Harderwijk – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens enkele architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je snel inzicht in de prijzen van een architect in Harderwijk en kies je meteen de beste architect uit. Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag vandaag nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Harderwijk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Harderwijk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Harderwijk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Harderwijk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Harderwijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Harderwijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Harderwijk

Tuin ziet er weer super uit

18 april 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een prima projectplan ontvangen met verscheidene specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn uitmuntend geworden.

- Kirsten de Jong

Vakman!

9 april 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijsstelling was ook aangenaam.

- Jacqueline Verbeek

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

4 april 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg prettig.

- Sharon van Dam

Begaan en nieuwe ideeën

25 maart 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie erkentelijk.

- Simone van Loon

Vlug ontvangst offertes

19 maart 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte tijd een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aan te raden.

- Marianne van Veen

Opzet is al zo mooi

14 maart 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo gedreven! De flexibiliteit waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Margaretha Veenstra

Geweldig effectief

4 maart 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer schitterend uit en het contact verliep heel effectief.

- Guido Willems

Meerdere ontwerpen op maat

29 februari 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Erg behulpzaam en met enthousiasme hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Eric van Loon

Degelijk en gauw

17 februari 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Antonius van den Bosch

Uitgelichte architecten uit Harderwijk

EEvolv3D

Vollenhovemeen 25
3844 NC Harderwijk
Nederland

06 47005644
http://www.eevolv3d.nl/

Petro Bouwkundig Tekenwerk en Ontwerp

Beneluxlaan 188
3844 AP Harderwijk
Nederland

06 11094059
http://petro-bouwtekeningen.nl/

? architectuur (www.c-architectuur.nl)

Vanenburgerhout 13
3845 EH Harderwijk
Nederland

0341 701 302
https://c-architectuur.nl/