Architect Haren

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Haren?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Haren verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Haren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Haren gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Haren
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Garmerwolde, Thesinge en Zuidwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Haren

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Haren? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de competente professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de juiste kandidaat te selecteren.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Haren. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in Haren wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Haren gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Haren. Een architectenbureau in Haren heeft doorgaans een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Vaak heeft een architectenbureau in Haren meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Haren

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Haren – Voor een geweldige belevenis

Het is raadzaam dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Haren gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer expertise in huis. De architect in Haren zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Haren nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Haren kan je in ieder geval adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Haren in te vliegen. Een interieurarchitect in Haren is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Haren.

Nu interieurarchitect uit Haren zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Haren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Haren maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenkant van je huis zo aantrekkelijk mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Haren is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Haren in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Haren.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Haren?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Haren‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Haren – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het forse aanbod de juiste prof te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een professionele tuinarchitect in Haren in aanraking komen. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Haren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Haren – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het meestal een ontzettend goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Haren iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke bedragen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Haren?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Haren te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Haren

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Haren. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Haren en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Haren die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Haren

Meegaand en betaalbaar

14 juli 2022

We ontvingen een smaakvol plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Erg content.

- Susanne Evers

Afspraken worden nagekomen

5 juli 2022

Prijs, aflevering en afspraken waren allen in orde. Er was vlug persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart heeft het top voor elkaar, bedankt.

- Martijn Smits

Totaal nieuw pand lijkt het!

28 juni 2022

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En niet totaal nietszeggend, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Maurice Kok

Artistiek en niet duur

21 juni 2022

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Zeer content.

- Cornelis Gerritsen

De uitvoerende partij was goed

14 juni 2022

Grondig plan voor de verbouwing, denken met je mee. De prijzen waren inzichtelijk en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je verbouwing begaan.

- Mark Kok

Erg klantvriendelijk

5 juni 2022

Kernwoorden van onze ondervinding: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Anouk de Koning

Diverse ontwerpen op maat

30 mei 2022

We ontvingen verscheidene ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Onwijs behulpzaam en met bezieling hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Marinus Evers

Vlug geregeld!

23 mei 2022

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Ramona van Vliet

Direct fijne klik

18 mei 2022

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als eerste een aanbieding stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met verschillende ludieke opties. De uiteindelijke onkosten vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Maartje van der Horst

Uitgelichte architecten uit Haren

Barkhuis Projekt Service

Hemsterhuislaan 37
9752 NB Haren
Nederland

050 534 6070
http://www.bpsharen.nl/

LYVR architecten

Kerklaan 30b
9751 NN Haren
Nederland

050 211 2410
http://www.lyvr.nl/

KvdK architectuur

P. Wierengaweg 4
9751 CN Haren
Nederland

06 14533449
http://www.kvdkarchitectuur.nl/