Architect Hattem

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Hattem?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Hattem verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Hattem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Hattem gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Hattem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hattem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Veessen, Wapenveld en Vorchten bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hattem

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Hattem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Hattem, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen we jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de grootste verschillen tussen verscheidene architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hattem gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hattem

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hattem – Voor een geweldige belevenis

Je kunt bovenop een architectenbureau in Hattem ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Hattem te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel specifiek portfolio heeft en van je woning of pand een uniek design kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Hattem die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een karwei kan geven.

Architect gezocht in Hattem is geen eenvoudige opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen bijstaan. We hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Hattem. Zo is er iedere keer een architect te vinden om jouw ontwerp tot een fijn einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Hattem met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hattem nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Hattem van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Hattem in te vliegen. Een interieurarchitect in Hattem is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hattem.

Nu interieurarchitect uit Hattem zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hattem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hattem maakt jouw leven beter

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Hattem is betrekkelijk makkelijk met een aantal stappen. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw karwei.

Daarnaast is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Hattem. Vraag gerust naar de opleiding of naar het kennisgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de mogelijkheden liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hattem.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hattem?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hattem‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hattem – voor een mooiere tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is nooit makkelijk geweest om uit te komen bij de kundige persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een geschikte tuinarchitect in Hattem in aanraking komen. Als je de correcte stappen volgt, kom je vlug verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hattem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hattem – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Hattem scherp te krijgen is het meestal handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het raadzaam dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Indien een architect uit Hattem sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag vandaag nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hattem?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hattem te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hattem

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hattem. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hattem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hattem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hattem

Super klantvriendelijk

18 april 2024

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de kosten ons erg mee.

- Joost de Vos

Vakkundig

6 april 2024

Aan veel was te merken dat duurzaamheid zeer belangrijk is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgesteld project ontvangen.

- Mirjam Mol

Super klantvriendelijk

4 april 2024

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, nauwkeurig, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Sanne van den Heuvel

Schappelijke prijs voor uitstekend werk

23 maart 2024

De wensen bespreken volgde vlug na de offerte. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een mooi plan zonder dat het over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Raymond Jansen

Interpretatie naar praktijk was uitstekend

19 maart 2024

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een schappelijke prijs.

- Gerrit Visser

Afspraken worden nagekomen

9 maart 2024

Prijs, levering en afspraken waren allemaal in orde. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Peter Bos

Tuin ziet er weer geweldig uit

3 maart 2024

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een mooi projectplan ontvangen met een aantal persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Ilona Post

Voelde meteen prima

1 maart 2024

Er werd erg fijn met ons meegedacht en de offerte zag er fatsoenlijk uit. Daarbuiten werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Zeer fijn!

- Manon van den Bosch

Origineel en uitvoering super

22 februari 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was speciaal! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- Anne Koning

Uitgelichte architecten uit Hattem

Studio Sjef

Isaäc van Hoornbeekstraat 93
8022 SH Zwolle
Nederland

06 50880478
http://www.studiosjef.nl/

AL architecture BNA

Ter Pelkwijkpark 18
8011 SH Zwolle
Nederland

038 466 9594
http://www.al-architectuur.nl/

Tim Versteegh Architect

Betje Wolffstraat 1B
8023 BT Zwolle
Nederland

06 41046068
http://www.timversteegh.nl/