Architect Leerdam

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Leerdam?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Leerdam verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Leerdam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Leerdam gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Leerdam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leerdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kedichem, Nieuwland en Leerbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Leerdam

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Leerdam? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Op deze site vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Leerdam te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Leerdam gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Leerdam. Als je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Leerdam aan het juiste adres.

Meestal heeft een architectenbureau in Leerdam meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Leerdam

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Leerdam – Voor een bijzondere ondervinding

Indien er een architect in Leerdam gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Leerdam gezocht. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisme. De architect in Leerdam zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Leerdam nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Leerdam van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Leerdam in te huren. Een interieurarchitect in Leerdam is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Leerdam.

Nu interieurarchitect uit Leerdam zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Leerdam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Leerdam maakt jouw leven mooier

Als je de binnenzijde van je woonhuis zo fraai mogelijk gaat maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect gemiddeld vele malen beter indien je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Leerdam is meestal gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Leerdam straalt je woning een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Leerdam.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Leerdam?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Leerdam‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Leerdam – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je binnenkort je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Leerdam. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren content mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of echt zo schaars mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Leerdam houdt rekening met jouw specifieke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Leerdam of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Leerdam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Leerdam – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het doorgaans een zeer goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Leerdam iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag direct nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Leerdam?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Leerdam te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Leerdam

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Leerdam. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Leerdam en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Leerdam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Leerdam

Helemaal uitgewerkt

16 april 2024

Kosten waren gepast en het plan was algeheel maatwerk. Erg onder de indruk van Architectenkaart.

- Jelle Schouten

Origineel en uitvoering super

11 april 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was excentriek! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Adriana van den Heuvel

Goed op de hoogte gehouden

3 april 2024

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook zeer aangenaam.

- Charlotte van Veen

Vakkundig

24 maart 2024

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgemaakt plan ontvangen.

- Mariska van Vliet

Zeer goede communicatie

18 maart 2024

De communicatie met het bureau waarmee we de afspraak maakte was uitermate goed en daarmee waren we eigenlijk al om. Het project werd op een onbevangen wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Jelle de Lange

Klantgericht

13 maart 2024

Zeer professionele maar klantvriendelijke optiek door de betreffende binnenhuisarchitect. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Matthijs Kramer

Ging lekker vlot

2 maart 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is totaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan verwacht en de tuin ziet er geweldig uit.

- Roy de Vos

Ging lekker snel

29 februari 2024

Offertes gauw ontvangen van verschillende tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg zorgvuldig uitgewerkt.

- Marianne Gerritsen

Goed op de hoogte gehouden

19 februari 2024

Kregen een interessant aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook heel prettig.

- Miranda Kramer

Uitgelichte architecten uit Leerdam

Protec Industrial Doors B.V.

Stuartweg 14
4131 NJ Vianen
Nederland

0347 325 050
https://protecindustrialdoors.com/

JongZeeuw Architecten bv

Waaldijk 44
4171 CE Herwijnen
Nederland

0418 582 597
http://www.jongzeeuw.nl/

Buro van den Dool

Laag Dalemseweg 88
4208 BA Gorinchem
Nederland

0183 565 724
http://www.burovandendool.nl/