Architect Neerijnen

Wil jij een betaalbare architect uit Neerijnen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Neerijnen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Neerijnen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Neerijnen gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Neerijnen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Neerijnen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bruchem, Gameren en Zaltbommel bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Neerijnen

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Neerijnen? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een juiste architect in Neerijnen, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Neerijnen te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Neerijnen gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Neerijnen. Indien je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Neerijnen aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Neerijnen beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor je klus. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Neerijnen je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Neerijnen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Neerijnen – Voor een bijzondere belevenis

Indien er een architect in Neerijnen gezocht wordt, zoekt men doorgaans niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk behoorlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Vooral bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. De architect in Neerijnen zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Neerijnen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fantastisch dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Neerijnen kan je tevens informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Neerijnen in te vliegen. Een interieurarchitect in Neerijnen is compleet op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Neerijnen.

Nu interieurarchitect uit Neerijnen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Neerijnen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Neerijnen maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je woning eerdaags eens behoorlijk onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat over het algemeen vele malen beter indien je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Neerijnen is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Neerijnen in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Neerijnen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Neerijnen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Neerijnen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Neerijnen – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens flink onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Neerijnen helemaal de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een verblindend resultaat waar je nog vele jaren vreugde van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Neerijnen kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Neerijnen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het zou je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Neerijnen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Neerijnen – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het altijd een zeer goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Neerijnen sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Neerijnen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Neerijnen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Neerijnen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Neerijnen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Neerijnen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Neerijnen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Neerijnen

Artistiek en niet duur

18 mei 2024

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Erg content.

- Jessica de Graaf

Professioneel

11 mei 2024

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Sandra Evers

Afspraak is afspraak

6 mei 2024

Afspraken en leveringstermijnen worden top nagekomen en prima prijs. Werden vlot gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het top voor elkaar, bedankt.

- Petra van Doorn

Concept is al zo mooi

1 mei 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet bovenmatig.

- Tessa Mulder

Gekwalificeerd

21 april 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was glashelder en overzichtelijk. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Petronella Kuijpers

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

15 april 2024

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Martinus Dekker

Geheel kritisch opgeleverd

6 april 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. Aansluitend fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Goed geregeld dus!

- Ramona van der Horst

Redelijke prijs voor schitterend werk

30 maart 2024

De wensen doorspreken volgde vlot na de offerte. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Wendy van Leeuwen

Deugdelijk en gauw

25 maart 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Cornelia Driessen

Uitgelichte architecten uit Neerijnen

NieuwBlauw

Boschstraat 90
5301 AG Zaltbommel
Nederland

06 19891146
http://nieuwblauw.nl/

Bouwkundig Tekenburo D. van Ballegooij B.V.

Koningsstraat 7
4175 AE Haaften
Nederland

0418 592 138
http://www.bouwkundigtekenburoballegooij.nl/

Kleur & Sfeeradvies B.V.

Rijthoek 17 A
4175 LM Haaften
Nederland

0418 653 650
http://www.kleursfeer.nl/