Architect Obdam

Behoefte aan een professionele architect in Obdam die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Obdam verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Obdam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Obdam gezocht?

Een architect in Obdam vinden

Architect Obdam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Obdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oude Niedorp, Hoogwoud en Opmeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Obdam

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Obdam? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het meestal lastig om de kundige kandidaat te selecteren.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Obdam. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Obdam gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Obdam. Indien je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Obdam aan het juiste adres.

Veelal heeft een architectenbureau in Obdam meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Obdam

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Obdam – Voor een unieke belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook geregeld een zelfstandige architect gezocht in Obdam. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je woonhuis of pand een uniek design kan maken? Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Obdam die compleet zelfstandig met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. We hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in Obdam. Zo is er steeds een architect beschikbaar om je ontwerp tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Obdam naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Obdam nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Obdam weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Hiernaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Obdam. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Obdam.

Nu interieurarchitect uit Obdam zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Obdam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Obdam maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je huis straks eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Obdam is dikwijls gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Obdam straalt je huis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Obdam.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Obdam?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Obdam‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Obdam – voor een knappere tuin

Vind je het lastig om een deskundige tuinarchitect in Obdam te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de passende persoon voor deze taken. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Obdam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Obdam – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via de offertemogelijkheid.

Op deze manier kun je de tariefstelling van een architect uit Obdam simpel vergelijken met een andere, zodat je enkel de beste prijzen aangeboden krijgt! Wanneer de info die je ons meegeeft zo zorgvuldig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Obdam?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Obdam te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Obdam

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Obdam. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Obdam en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Obdam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Obdam

Interpretatie naar praktijk was prachtig

25 februari 2024

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Mark de Vos

Geweldig concept

21 februari 2024

Concept was schitterend en hebben een mooi tarief ontvangen. Het contact verliep snel.

- Martine Martens

Prima plan en degelijk uitgewerkt

16 februari 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een keurig projectplan ontvangen met allerlei specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen wensen). De zwemvijver en verlichting zijn uitmuntend geworden.

- Hendrikus Kuijpers

Meteen een klik

4 februari 2024

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe opties. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Petrus Bosch

Uitgebreid projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

22 januari 2024

Na de offertes mooi project plan gekregen. Gauw ook en tegen een mooie prijs. De nieuwe vloer en bijpassende interieur aanpassingen zijn super gaaf geworden. Top!

- Gerrit Peeters

Creatieve oplossingen

19 januari 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bovenmatig! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging soepel en de prijs prima.

- Arie Kramer

Zeer prettige communicatie

10 januari 2024

Communicatie was top en feitelijk liep alles helemaal volgens de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo fijn.

- Willem Mol

Creatieve oplossingen

5 januari 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was excentriek! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was oprecht.

- Rob de Ruiter

Volkomen nieuw pand lijkt het!

27 december 2023

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En dat tegen betaalbare kosten. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Arjan de Boer

Uitgelichte architecten uit Obdam

Afro Bouwkundigadviesburo

Dorpsstraat 240
1713 HR Obdam
Nederland

06 37133381
http://www.afrobouw.nl/

Bouwkundig Advies- en Tekenburo Van der Eng

Van Veenweg 140
1701 HL Heerhugowaard
Nederland

06 25416053
https://www.facebook.com/pages/Bouwadvies-Van-der-Eng/337416092983998?ref=hl

Btab Bouwkundig Teken- & Adviesbureau Blaauw

Korte Verlaatsweg 4
1641 LJ Spierdijk
Nederland

0229 561 240
http://www.btab.nl/