Architect Sliedrecht

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Sliedrecht?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Sliedrecht verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Sliedrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Sliedrecht gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Sliedrecht
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sliedrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wijngaarden, Hardinxveld Giessendam en Papendrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Sliedrecht

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Sliedrecht? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Sliedrecht, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Sliedrecht gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Sliedrecht. Een architectenbureau in Sliedrecht heeft doorgaans een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Vaak heeft een architectenbureau in Sliedrecht een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Sliedrecht

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Sliedrecht – Voor een unieke belevenis

Je kunt bovenop een architectenbureau in Sliedrecht ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Sliedrecht te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van jouw woning of pand een zeldzaam design kan maken? Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Sliedrecht die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een karwei kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Wij hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Sliedrecht. En zo is jouw project steevast tot een goed einde te brengen. Tevens is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Sliedrecht naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Sliedrecht nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Sliedrecht kan je tevens adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Sliedrecht van waarde zijn. Een interieurarchitect in Sliedrecht is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Sliedrecht.

Nu interieurarchitect uit Sliedrecht zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Sliedrecht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Sliedrecht maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Sliedrecht is betrekkelijk eenvoudig dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Sliedrecht. Als je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Daarbuiten is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Sliedrecht. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Sliedrecht.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sliedrecht?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sliedrecht‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Sliedrecht – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het moeilijk om een competente tuinarchitect in Sliedrecht te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een deskundige tuinarchitect in Sliedrecht in aanraking komen. Als je de goede stappen volgt, kom je vlug verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Sliedrecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Sliedrecht – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Sliedrecht helder te krijgen is het altijd slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Sliedrecht iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke kosten! Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag meteen nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Sliedrecht?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Sliedrecht te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Sliedrecht

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Sliedrecht. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Sliedrecht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Sliedrecht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Sliedrecht

Klantvriendelijk

11 januari 2023

Buitengemeen professionele maar klantvriendelijke aanpak door de betreffende binnenhuisarchitect. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Matthijs Koster

De begeleiding was prima

5 januari 2023

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het proces af en zeer veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Cornelia van der Meulen

Zeer fijne communicatie

30 december 2022

Communicatie was super en in feite liep alles helemaal volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo aangenaam.

- Joyce Vink

Grote deskundigheid maar betaalbaar

21 december 2022

Tevreden over de expertise en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was erg fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Wendy de Vos

Goed op de hoogte gehouden

15 december 2022

Kregen een aanlokkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep vervolgens ook heel soepel.

- Koen Kuijpers

Offertes vlug binnen

4 december 2022

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete project was daarna gauw binnen. Aan te raden.

- Vincent Verhoeven

Meteen goede klik

29 november 2022

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als eerste een offerte stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Arie van Leeuwen

Een ontwerp op maat

22 november 2022

We ontvingen verschillende ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Onwijs behulpzaam en met enthousiasme hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Anne Verhoeven

Plan was goed, executie beter

8 november 2022

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. De prijzen waren duidelijk en eerlijk. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Roel de Vos

Uitgelichte architecten uit Sliedrecht

Buitenhuis Villabouw

Dorpsstraat 48
2969 AD Oud-Alblas
Nederland

0184 694 610
http://www.buitenhuisvillabouw.nl/

van Es architecten

Kubus 40
3364 DG Sliedrecht
Nederland

0184 615 569
http://www.vanesarchitecten.nl/

Architectenbureau Symbiose

Pergolesilaan 37
3363 KC Sliedrecht
Nederland

0184 634 387
http://www.architectenbureausymbiose.nl/