Architect Sliedrecht

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Sliedrecht?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Sliedrecht verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Sliedrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Sliedrecht gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Sliedrecht
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 50 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sliedrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wijngaarden, Hardinxveld Giessendam en Papendrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Sliedrecht

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Sliedrecht? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Sliedrecht, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de voornaamste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Sliedrecht gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Sliedrecht. Een architectenbureau in Sliedrecht heeft doorgaans een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Vaak heeft een architectenbureau in Sliedrecht een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Sliedrecht

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Sliedrecht – Voor een unieke belevenis

Je kunt bovenop een architectenbureau in Sliedrecht ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Sliedrecht te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van jouw woning of pand een zeldzaam design kan maken? Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Sliedrecht die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een karwei kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Wij hebben immers een overvloedig netwerk van architecten in Sliedrecht. En zo is jouw project steevast tot een goed einde te brengen. Tevens is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Sliedrecht naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Sliedrecht nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Sliedrecht kan je tevens adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Sliedrecht van waarde zijn. Een interieurarchitect in Sliedrecht is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Sliedrecht.

Nu interieurarchitect uit Sliedrecht zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Sliedrecht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Sliedrecht maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Sliedrecht is betrekkelijk eenvoudig dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Sliedrecht. Als je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Daarbuiten is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Sliedrecht. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Sliedrecht.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sliedrecht?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Sliedrecht‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Sliedrecht – voor een meer aantrekkelijke tuin

Vind je het moeilijk om een competente tuinarchitect in Sliedrecht te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de geschikte persoon voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een deskundige tuinarchitect in Sliedrecht in aanraking komen. Als je de goede stappen volgt, kom je vlug verder.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Sliedrecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Sliedrecht – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tarieven van een architect in Sliedrecht helder te krijgen is het altijd slim een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Sliedrecht iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke kosten! Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag meteen nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Sliedrecht?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Sliedrecht te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Sliedrecht

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Sliedrecht. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Sliedrecht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Sliedrecht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Sliedrecht

Boven verwachting

3 januari 2022

Na lang wikken en wegen toch een tuinarchitect ingehuurd. En wat zijn we blij! Onze droomtuin is eindelijk werkelijkheid geworden. En dat ook nog eens allemaal binnen ons budget.

- Jeffrey Vos

Gekwalificeerd

27 december 2021

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Logisch en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Wilhelmus Peters

Communicatie was top!

21 december 2021

De communicatie met het kantoor waarmee we de afspraak maakte was uitermate goed en hiermee waren we eigenlijk al om. Het plan werd op een onbevangen manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Ronald de Lange

Afspraak is afspraak

13 december 2021

Afspraken en leveringstermijnen worden kritisch nagekomen en prima prijs. Er was gauw persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart bedankt!

- Petronella van Veen

De uitvoerende partij was eersteklas

11 december 2021

Grondig plan voor de restauratie, denken met je mee. De tarieven waren inzichtelijk en eerlijk. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Linda Molenaar

Compleet uitgewerkt

4 december 2021

Kosten waren keurig en het plan was algeheel maatwerk. Zeer onder de indruk van Architectenkaart.

- Marinus de Ruiter

Snel overeengekomen!

23 november 2021

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt briljant geworden!

- Catharina Evers

Creatieve oplossingen

19 november 2021

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was excentriek! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging gemakkelijk en de kosten prima.

- Tessa Vink

Erg efficiënt proces

10 november 2021

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Adriana Sanders

Uitgelichte architecten uit Sliedrecht

Buitenhuis Villabouw

Dorpsstraat 48
2969 AD Oud-Alblas
Nederland

0184 694 610
http://www.buitenhuisvillabouw.nl/

van Es architecten

Kubus 40
3364 DG Sliedrecht
Nederland

0184 615 569
http://www.vanesarchitecten.nl/

Architectenbureau Symbiose

Pergolesilaan 37
3363 KC Sliedrecht
Nederland

0184 634 387
http://www.architectenbureausymbiose.nl/