Architect Strijen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Strijen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Strijen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Strijen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Strijen gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Strijen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Strijen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Maasdam bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Strijen

Ben je op zoek naar een vakkundige en competente architect in Strijen? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Strijen, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen verscheidene architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Strijen gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Strijen. Een architectenbureau in Strijen heeft altijd meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Strijen beschikt over architecten met verschillende expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor jouw klus. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Strijen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Strijen – Voor een unieke ondervinding

Als er een architect in Strijen gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer kennis in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Strijen nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Strijen voor je kan bewerkstelligen. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht efficiënt aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Strijen weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Strijen zeker de beste optie. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een professional over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Strijen.

Nu interieurarchitect uit Strijen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Strijen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Strijen maakt jouw leven mooier

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Strijen is relatief gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zult vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw project.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Strijen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Strijen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Strijen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Strijen – voor een mooiere tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het flinke aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een competente tuinarchitect in Strijen in aanraking komen. Als je de geschikte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je makkelijk meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Strijen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Strijen – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het meestal een heel goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Strijen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die manier ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag meteen nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Strijen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Strijen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Strijen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Strijen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Strijen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Strijen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Strijen

Schappelijke prijs voor uitstekend werk

23 juli 2024

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Heel tevreden.

- Saskia Willems

Volkomen nieuw pand lijkt het!

15 juli 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te hebben! En niet volkomen irrelevant, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Albert Hermans

Vlot geregeld!

12 juli 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. De inmeting was zo gereed.

- Joyce Visser

Vlot en kundig

30 juni 2024

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en plan waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Edwin de Haan

Prachtig concept

27 juni 2024

Concept was schitterend en hebben een mooi tarief ontvangen. Het contact verliep gauw.

- Mariska de Graaf

Maatwerk

18 juni 2024

Kosten waren netjes en het plan was helemaal maatwerk. Zeer onder de indruk van Architectenkaart.

- Joyce van Doorn

Gauw gegaan!

10 juni 2024

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO fraai geworden!

- Annemarie van Beek

Uitgebreid projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

6 juni 2024

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan ontvangen. Gauw ook en tegen een nette prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Femke van Leeuwen

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

26 mei 2024

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo gemaakt. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een aantrekkelijk plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Sylvia van der Meulen

Uitgelichte architecten uit Strijen

Van der Bijl Bouwadvies B.V.

Prins Willemstraat 26a
4791 JR Klundert
Nederland

0168 404 571
http://www.vanderbijlbouwadvies.nl/

Den Hollander Bouwadvies en Ontwerp B.V.

Kerkring 17
4791 HG Klundert
Nederland

0168 403 041
https://www.dhbouwadvies.com/

popARC architectuur | architecten bureau

Lindehof 31
3295 WB 's-Gravendeel
Nederland

06 42511794
http://www.poparc.nl/