Architect Axel

Ben jij opzoek naar een top architect uit Axel die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Axel verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Axel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Axel gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Axel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Axel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hengstdijk, Koewacht en Vogelwaarde bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Axel

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Axel? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het meestal complex om de geschikte kandidaat te kiezen.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Axel. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Axel gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Axel. Een architectenbureau in Axel heeft grofweg enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Axel een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Axel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Axel – Voor een geweldige ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook veelvuldig een zelfstandig architect gezocht in Axel. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dan wordt er veelal een architect gezocht in Axel die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een klus kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in Axel. En zo is jouw project iedere keer tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Axel naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Axel nodig: de beste designers

Er zitten meerdere belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Axel voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. De architect in Axel zal immers nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om je plek zo optimaal mogelijk te maken. Tevens is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Axel. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een specialist over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Axel hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Axel.

Nu interieurarchitect uit Axel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Axel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Axel maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Axel is betrekkelijk eenvoudig via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Axel. Wanneer je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je klus.

Daarnaast is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Axel. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Zij kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Axel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Axel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Axel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Axel – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de juiste persoon voor deze taken. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je snel verder.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Axel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Axel – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je snel inzicht in de tarieven van een architect in Axel en kies je onmiddellijk de voornaamste architect uit. Wanneer de info die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Axel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Axel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Axel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Axel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Axel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Axel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Axel

Ging lekker vlot

10 juli 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is volledig gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan bedacht en de tuin ziet er schitterend uit.

- Ruben Willemsen

Ziet er weer keurig uit

30 juni 2024

Ons pand was wel weer aan een nieuw uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt enorm soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de hulp vanuit de architect verliepen geweldig.

- Catharina van Doorn

Vertaling naar praktijk was uitstekend

27 juni 2024

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Martijn van de Ven

Alleen al het opzet is prachtig.

19 juni 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet buitensporig.

- Tom van der Linden

Prachtige transformatie

10 juni 2024

De decoratie van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare kosten. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Melanie de Bruin

Flexibel en betaalbaar

7 juni 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg content.

- Johanna van den Heuvel

Communicatie was top!

27 mei 2024

Communicatie was super en in feite liep alles helemaal volgens de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo aangenaam.

- Daniël van der Horst

Communicatie was top!

18 mei 2024

Communicatie was klasse en eigenlijk liep alles helemaal volgens de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo prettig.

- Maurice Kuijpers

De uitvoerende partij was eersteklas

15 mei 2024

Kritisch project voor de verbouwing, denken met je mee. De tarieven waren overduidelijk en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Paul Koning

Uitgelichte architecten uit Axel

V + G Architekten Ingenieurs B.V.

Oostkade 31
4551 CM Sas van Gent
Nederland

0115 451 461
http://www.vgarchitecten.nl/

Michiels BouwAdvies

Westveerpolder 2
4414 BA Waarde
Nederland

06 50615136
http://www.michielsbouwadvies.nl/

CONIX RDBM Architects bv

Waterfront 390
4531 HZ Terneuzen
Nederland

0115 751 020
http://conixrdbm.com/?lang=nl