Architect Berkel Enschot

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Berkel Enschot?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Berkel Enschot verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Berkel Enschot – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Architect Berkel Enschot gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Berkel Enschot
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 55 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Berkel Enschot, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Biezenmortel, Moergestel en Udenhout bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Berkel Enschot

Wil je aan de slag met een professionele en vakkundige architect in Berkel Enschot? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je in ieder geval mee in de belangrijkste verschillen tussen diverse architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Berkel Enschot gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Berkel Enschot. Een architectenbureau in Berkel Enschot heeft grofweg enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Berkel Enschot beschikt over architecten met diverse expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat jij nodig hebt voor jouw klus. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Berkel Enschot

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Berkel Enschot – Voor een unieke ervaring

Je kunt naast een architectenbureau in Berkel Enschot ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Berkel Enschot te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel karakteristiek portfolio heeft en van je woonhuis of pand een bijzonder design kan maken? Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in Berkel Enschot die totaal onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Door ons netwerk in Berkel Enschot hebben wij altijd wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er iedere keer een architect beschikbaar om jouw klus tot een fijn einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Berkel Enschot met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Berkel Enschot nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fabelachtig dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Berkel Enschot van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Berkel Enschot in te huren. Een interieurarchitect in Berkel Enschot is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Berkel Enschot.

Nu interieurarchitect uit Berkel Enschot zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Berkel Enschot zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Berkel Enschot maakt jouw leven beter

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Door deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zult vinden. Indien je een aanvraag invult, helpt het als je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je karwei.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Berkel Enschot.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Berkel Enschot?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Berkel Enschot‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Berkel Enschot – voor een knappere tuin

Jij zoekt zeker ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet eenvoudig om in het stevige aanbod de juiste specialist te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de professional die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Berkel Enschot.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Berkel Enschot – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Berkel Enschot helder te krijgen is het over het algemeen verstandig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Berkel Enschot iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag direct nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Berkel Enschot?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Berkel Enschot te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Berkel Enschot

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Berkel Enschot. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Berkel Enschot en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Berkel Enschot die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Berkel Enschot

Offertes snel binnen

20 september 2021

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aanrader

- Hendrika Driessen

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

18 september 2021

De prijs was goed en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Sylvia van de Brink

Tevreden met inrichting

11 september 2021

We zijn uitstekend geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. Zeer gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Karin de Bruin

Tuin ziet er weer super uit

1 september 2021

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlug aan de slag. Met name de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Tom Jansen

Mooie inrichting

23 augustus 2021

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg mooi geworden. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Oprecht een vakman. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Angela van Doorn

Voelde meteen vertrouwd

20 augustus 2021

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er aantrekkelijk uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer doorslaggevend en daarom zeer tevreden.

- Michel van Dijk

Communicatie was super!

13 augustus 2021

De communicatie met het kantoor waarmee we de overeenkomst maakte was uitermate goed en hiermee waren we eigenlijk al om. Het plan werd op een spontane manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Pascal van Dam

Vakbekwaam

5 augustus 2021

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was glashelder en overzichtelijk. Offertes aanvragen en met elkaar vergelijken is een slim idee.

- Hanneke van de Veen

Volledig ontzorgd

28 juli 2021

Na een telefonische afspraak kregen we vlug de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegenomen. Super afgehandeld!

- Diana van Vliet

Uitgelichte architecten uit Berkel Enschot

Wolfs Architecten – Oisterwijk & Moergestel

Van Rijckevorsellaan 8
5066 BS Moergestel
Nederland

013 513 2670
http://www.wolfsarchitecten.nl/

URBAN JAZZ – Stedenbouw & Landschap BV

Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
Nederland

06 12750232
http://www.urbanjazz.nl/

Oetelaar Architect Geert van den

Lourdesstraat 2A
5017 AH Tilburg
Nederland

013 822 7595
http://www.geertvandenoetelaar.nl/