Architect Boksum

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Boksum?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Boksum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Boksum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Boksum gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Boksum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Boksum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Engelum, Marssum en Blessum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Boksum

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in Boksum? Het vinden van de goede persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het veelal complex om de passende kandidaat te selecteren.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Boksum. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Boksum gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Boksum. Wanneer je op zoek bent naar een partij die diverse disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Boksum aan het juiste adres.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Boksum een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Juist omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Boksum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Boksum – Voor een bijzondere ondervinding

Het is van belang dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich hoofdzakelijk puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Boksum nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en gigantische woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Boksum van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Boksum van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Boksum.

Nu interieurarchitect uit Boksum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Boksum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Boksum maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenkant van je woonhuis zo fraai mogelijk wil maken dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Boksum is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Boksum in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Boksum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Boksum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Boksum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Boksum – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je eerdaags je tuin eens stevig onder handen nemen? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Boksum. Want met een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren content mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Boksum kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Boksum of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Boksum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Boksum – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens sommige architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de prijzen van een architect uit Boksum simpel vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste prijzen geboden krijgt! Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke kosten! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Boksum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Boksum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Boksum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Boksum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Boksum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Boksum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Boksum

Communicatie was super!

13 mei 2024

Communicatie was super en eigenlijk liep alles helemaal conform de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo aangenaam.

- Barry Verbeek

Ziet er weer keurig uit

8 mei 2024

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en razendsnel offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze wensen. We werden gedurende de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Marianne Kuijpers

Content

3 mei 2024

We kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Bovendien waren de offertes scherp en snel binnen.

- Christiaan van den Heuvel

Zo top voor de klant

20 april 2024

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, deskundigheid en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de tarieven ons erg mee.

- Edwin Veenstra

Uitvoerig projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

19 april 2024

De offertes waren scherp en een uitgebreid projectplan ontvangen. Vlug ook en tegen een prima prijs. De nieuwe vloer en bijpassende inrichting wijzigingen zijn erg gaaf geworden. Top!

- Marije Postma

Deugdelijk en vlot

7 april 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gereed.

- Eric Koning

Alles waar we op hoopten

2 april 2024

Onze droomtuin is fraai geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan begrijpelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep soepel en kostentechnisch zijn we ook blij.

- Guido Gerritsen

Expert!

27 maart 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Prijs was ook goed.

- Dennis de Jong

Origineel en uitvoering super

19 maart 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging gemakkelijk en de prijs prima.

- Brenda van der Laan

Uitgelichte architecten uit Boksum

Installatiebedrijf TIBB

Jislumerdyk 15 B
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 799
https://www.detelefoongids.nl/installatiebedrijf-tibb/20002475/5-1

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

Bouwkundig Ontwerpburo Tseard Broos

Iedyk 18
9107 GD Jannum
Nederland

0519 339 350
http://www.tbroos.nl/