Architect Brakel

Ben jij opzoek naar een ijzersterke architect uit Brakel die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Brakel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Brakel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Brakel gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Brakel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Brakel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Aalst, Poederoijen en Zuilichem bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Brakel

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Brakel? Het vinden van de juiste persoon is lang niet altijd eenvoudig. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een kundige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Brakel. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken wanneer je voor een architect in Brakel wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Brakel gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Brakel. Een architectenbureau in Brakel heeft altijd een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Brakel een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen kennisgebied. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Brakel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Brakel – Voor een unieke ondervinding

Wanneer er een architect in Brakel gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisme. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Brakel nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk talrijke voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer zeer gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Brakel zal namelijk precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Daarbuiten is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Brakel. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een specialist over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Brakel hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Brakel.

Nu interieurarchitect uit Brakel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Brakel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Brakel maakt jouw leven beter

Als je de binnenkant van je woning zo fraai mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Brakel is dikwijls gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Brakel in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Brakel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Brakel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Brakel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Brakel – voor een mooiere tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de juiste persoon voor deze werkzaamheden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de correcte stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Brakel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Brakel – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het meestal een erg goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Wanneer een architect uit Brakel sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Je bespaart simpel tot wel 40% op je prijzen van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Brakel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Brakel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Brakel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Brakel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Brakel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Brakel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Brakel

Erg efficiënt proces

18 mei 2022

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We wisten niet zoveel van het proces af echter zeer veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Marc Timmermans

Expert!

10 mei 2022

Vakmanschap en persoonlijke benaderingswijze tegen een eerlijke prijs.

- Wilhelmus Verbeek

Snel en tevreden

1 mei 2022

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en project waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Maartje van der Laan

Volledig uitgewerkt

28 april 2022

Kosten waren correct en het plan was compleet maatwerk. Behoorlijk onder de indruk van Architectenkaart.

- Martinus Jacobs

Voelde onmiddellijk goed

21 april 2022

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er fatsoenlijk uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom enorm tevreden.

- Martijn van der Linden

Meteen een klik

14 april 2022

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke nota viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Roel van Dongen

Daadkracht en te betalen

6 april 2022

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. Het inkomende licht was de inspiratiebron van het plan en is vreselijk mooi geworden. De tarieven waren betaalbaar.

- Jacqueline Dijkstra

Vakkundig

2 april 2022

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was bekwaam opgesteld.

- Nancy Huisman

Afspraken worden nagekomen

21 maart 2022

Afspraken en leveringstermijnen zijn kritisch nagekomen en nette prijs. Werden vlot gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het top voor elkaar, bedankt.

- Cornelis de Bruin

Uitgelichte architecten uit Brakel

Midden Nederland Bouwingenieurs

De Galerij 14
4261 DG Wijk en Aalburg
Nederland

0183 442 611
http://www.midden-nederland.com/

Buro van Eijk Int. Architekt

Wijksestraat 35
5256 BH Heusden
Nederland

0416 376 136
http://www.burovaneijk.nl/

Timmer Architekten

Nijverheidstraat 13
4283 GW Giessen
Nederland

0183 441 036
http://www.t2a.nl/