Architect De Lier

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in De Lier?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect De Lier verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit De Lier – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect De Lier gezocht?

Een architect in De Lier vinden

Architect De Lier
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Lier, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Maasland, Poeldijk en Honselersdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect De Lier

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in De Lier? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het meestal complex om de kundige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in De Lier. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in De Lier wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau De Lier gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in De Lier. Als je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in De Lier aan het juiste adres.

Veelal heeft een architectenbureau in De Lier een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in De Lier je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit De Lier

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht De Lier – Voor een geweldige ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook vaak een zelfstandig architect gezocht in De Lier. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in De Lier die volkomen zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Wij hebben immers een uitgebreid netwerk van architecten in De Lier. En zo is je karwei iedere keer tot een goed einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in De Lier naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect De Lier nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de taken die hij voor je kan verrichten. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus effectief aan het werk te zetten. De architect in De Lier zal immers precies weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet nauwkeurig wat er gedaan kan worden om jouw plek zo goed mogelijk te maken. Daarbuiten is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in De Lier. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een specialist over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio De Lier.

Nu interieurarchitect uit De Lier zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit De Lier zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect De Lier maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een geschikte binnenhuisarchitect te vinden. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een goede partij kunt vinden. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Bovendien is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de De Lier. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio De Lier.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Lier?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Lier‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect De Lier – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in De Lier beslist de inspanning waard. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren content mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in De Lier houdt rekening met jouw persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Benader dan eens een tuinarchitect uit De Lier om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het kan je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit De Lier.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect De Lier – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het doorgaans een heel goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit De Lier specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag meteen nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit De Lier?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit De Lier te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

De Lier

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in De Lier. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in De Lier en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit De Lier die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in De Lier

Maatwerk

10 mei 2022

Prijzen waren gepast en het plan was helemaal maatwerk. Zeer onder de indruk van Architectenkaart.

- Annemarie Smit

Snel gegaan!

6 mei 2022

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO smaakvol geworden!

- Janneke Jonker

Ging lekker vlot

27 april 2022

Offertes vlug ontvangen van diverse tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep conform gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was erg uitvoerig uitgewerkt.

- Nathalie Prins

Plan was top, uitvoeren beter

23 april 2022

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. De prijzen waren begrijpelijk en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Patrick van Wijk

Tevreden met inrichting

14 april 2022

We zijn voortreffelijk geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. Ontzettend gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Oprecht een expert. Komen absoluut terug bij nieuwe plannen.

- Ilona Willemsen

Grote expertise maar betaalbaar

9 april 2022

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Veelvuldig werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Frank de Vos

Werkelijk klantvriendelijk en opzienbarend

2 april 2022

Zeldzaam maar ze bestaan nog, architecten die authentiek luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Eric Evers

Weer volkomen opgefrist

23 maart 2022

De vormgeving van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze voorkeuren. We werden gedurende de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Nathalie van Vliet

Artistiek en niet duur

13 maart 2022

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Erg content.

- Karin de Koning

Uitgelichte architecten uit De Lier

vanDaalen buiten – tuinontwerp

Doelstraat 62
3155 AJ Maasland
Nederland

06 10603078
http://www.vandaalenbuiten.nl/

Böhtlingk Architectenbureau

's-Herenstraat 40
3155 SK Maasland
Nederland

010 591 4807
http://www.bohtlingk.nl/

Inrush B.V.

Honderdland 109
2676 LT Maasdijk
Nederland

0174 528 689
https://www.inrush.nl/