Architect De Steeg

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in De Steeg?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect De Steeg verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit De Steeg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect De Steeg gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect De Steeg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Steeg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rheden, Giesbeek en Lathum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect De Steeg

Ook al voor een erg lange tijd op zoek naar een architect in De Steeg? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de geschikte professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het meestal lastig om de kundige kandidaat te selecteren.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in De Steeg. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken als je voor een architect in De Steeg wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau De Steeg gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in De Steeg. Indien je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in De Steeg aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in De Steeg beschikt over architecten met diverse specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor jouw klus. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het een optie om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit De Steeg

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht De Steeg – Voor een geweldige ervaring

Als er een architect in De Steeg gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisme. De architect in De Steeg zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect De Steeg nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in De Steeg kan je bovendien adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit De Steeg in te huren. Een interieurarchitect in De Steeg is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio De Steeg.

Nu interieurarchitect uit De Steeg zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit De Steeg zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect De Steeg maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in De Steeg. Indien je een offerteaanvraag invult, helpt het als je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw project.

Ook is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de De Steeg. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio De Steeg.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Steeg?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit De Steeg‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect De Steeg – voor een knappere tuin

Jij zoekt dus ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het flinke aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een kundige tuinarchitect in De Steeg in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit De Steeg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect De Steeg – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het over het algemeen een erg goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in De Steeg iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart simpel tot wel 40% op je kosten van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit De Steeg?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit De Steeg te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

De Steeg

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in De Steeg. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in De Steeg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit De Steeg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in De Steeg

Origineel en uitvoering super

18 juni 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bovenmatig! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- Jasper Jansen

Vakmanschap tegen betaalbare tarieven

13 juni 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was erg fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Niels de Lange

Plan was prima, uitvoeren beter

2 juni 2024

Er wordt met je mee gedacht voor het voornemen van verbouwen. Uiteraard betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Bedrijven die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Niels Bos

Prachtig project en lage tarieven

27 mei 2024

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan ontvangen. Vlot geleverd en tegen een aantrekkelijk tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Ivo Hermans

Vertaling naar praktijk was uitmuntend

23 mei 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Hendrika Kuijpers

Offertes vlot binnen

12 mei 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Het complete plan was daarna vlug binnen. Aanrader

- Martine van Doorn

Professioneel

10 mei 2024

Aan veel was te merken dat duurzaamheid erg belangrijk is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was vakkundig opgesteld.

- Kevin Driessen

Vlot georganiseerd!

27 april 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gepland.

- Ramona van den Bosch

Onmiddellijk prettige klik

23 april 2024

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als eerste een offerte stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het was daadwerkelijk een hoop maatwerk en kwam met allemaal ludieke opties. De uiteindelijke tarieven vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Margaretha Blom

Uitgelichte architecten uit De Steeg

Architectenbureau Enklaar en Klavers

Hoflaan 13
6953 AL Dieren
Nederland

0313 414 318
http://www.architect-ek.nl/

Bouwkundig Adviesbureau J. Kerkhof

Arnhemsestraatweg 15
6991 AD Rheden
Nederland

026 495 0260
http://www.bouwadvieskerkhof.nl/

Rooding Architecten BNA

Zutphensestraatweg 64
6955 AK Ellecom
Nederland

0313 422 117
http://www.roodingarchitecten.nl/