Architect Den Bommel

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Den Bommel?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Den Bommel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Den Bommel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Den Bommel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Den Bommel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 92 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Bommel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zuid Beijerland, Goudswaard en Nieuw Beijerland bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Den Bommel

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Den Bommel? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de passende kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een uitstekende architect in Den Bommel. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Den Bommel gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met bijna alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Ook wanneer je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand erg belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Den Bommel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Den Bommel – Voor een bijzondere ondervinding

Als er een architect in Den Bommel gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Den Bommel gezocht. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer deskundigheid in huis. De architect in Den Bommel zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Den Bommel nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in mateloos dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Den Bommel kan je in ieder geval informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Den Bommel van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Den Bommel.

Nu interieurarchitect uit Den Bommel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Den Bommel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Den Bommel maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je huis straks eens fors onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit wanneer je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Den Bommel is dikwijls gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Den Bommel straalt je woning een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Den Bommel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Den Bommel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Den Bommel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Den Bommel – voor een knappere tuin

Vind je het ingewikkeld om een professionele tuinarchitect in Den Bommel te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de goede persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een competente tuinarchitect in Den Bommel in aanraking komen. Als je de geschikte stappen volgt, kom je gauw verder.

Door onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Den Bommel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Den Bommel – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je intussen eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vraag dan met name eens gratis en helemaal vrijblijvend talloze offertes op.

Op deze wijze kun je de tarieven van een architect uit Den Bommel makkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste prijzen geboden krijgt! Wanneer de informatie die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Den Bommel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Den Bommel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Den Bommel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Den Bommel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Den Bommel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Den Bommel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Den Bommel

Ziet er weer keurig uit

21 mei 2023

Ons pand was wel weer aan een nieuw uiterlijk toe. Offertetraject verliep zoals gehoopt zeer soepel en het resultaat mag er zijn. Zowel de herinrichting als de begeleiding vanuit de architect verliepen top.

- Richard van de Wal

Veelomvattend projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

14 mei 2023

Na de offertes smaakvol project plan ontvangen. Snel ook en tegen een mooie prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Maaike Timmermans

Gekwalificeerd

11 mei 2023

Eerlijk en vakkundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Helder en duidelijk projectplan ontvangen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Rob Kuipers

Fijn plan en degelijk uitgewerkt

4 mei 2023

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een aantrekkelijk projectplan ontvangen met meerdere persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste minder duur dan onze eigen wensen). De zwemvijver en verlichting zijn subliem geworden.

- Arie Smeets

Content

28 april 2023

Wij kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. Daarnaast waren de offertes scherp en snel binnen.

- Ramona Jansen

Meegaand en betaalbaar

21 april 2023

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Zeer content.

- Joost van Leeuwen

Goed inrichting

15 april 2023

We zijn uitstekend geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Werkelijk een expert. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Paul van Doorn

Alles waar we op hoopten

3 april 2023

Onze droomtuin is geweldig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep soepel en kostentechnisch zijn we ook content.

- Monique Mol

Hoeven niets meer zelf te doen

23 maart 2023

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons plan. Het is enorm smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Edwin Molenaar

Uitgelichte architecten uit Den Bommel

zone zuid architecten

Markt 54B
4701 PH Roosendaal
Nederland

0165 567 490
http://www.zonezuid.nl/

Aarts Bouwconstructies b.v.

Kapelaan Kockstraat 77
4651 XD Steenbergen
Nederland

078 633 0566
http://www.aartsbouwconstructies.nl/

Rob Ligteringen

Schelde-Rijnweg 48
4691 TB Tholen
Nederland

06 53249611
http://www.ligteringen.com/