Architect Easterein

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Easterein?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Easterein verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Easterein – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Easterein gezocht?

Een architect in Easterein vinden

Architect Easterein
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Easterein, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Spannum, Hinnaard en Baard bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Easterein

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Easterein? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de kundige professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de juiste kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Easterein. Op deze site zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Easterein gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Easterein. Wanneer je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Easterein aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Easterein beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor je klus. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Easterein je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Easterein

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Easterein – Voor een unieke ondervinding

Het is belangrijk dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisatie. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Easterein nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en enorme huizen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Easterein kan je bovendien informeren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Zeker indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Easterein van waarde zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op je specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Easterein.

Nu interieurarchitect uit Easterein zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Easterein zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Easterein maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je huis eerdaags eens flink onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit indien je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Easterein is vaak gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Met een binnenhuisarchitect in Easterein straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Easterein.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Easterein?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Easterein‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Easterein – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is nooit eenvoudig geweest om uit te komen bij de goede professional voor deze werkzaamheden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een geschikte tuinarchitect in Easterein in aanraking komen. Als je de passende stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Easterein.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Easterein – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het steevast een heel goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Easterein iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tariefstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Easterein?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Easterein te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Easterein

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Easterein. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Easterein en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Easterein die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Easterein

Vlot en capabel

21 mei 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Echt super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Nancy Hermans

Begaan en nieuwe ideeën

14 mei 2024

Ongewoon maar ze bestaan nog, architecten die oprecht luisteren naar je wensen in plaats van enkel maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie dankbaar.

- Caroline van de Brink

Creatief en niet duur

7 mei 2024

We ontvingen een mooi plan met een flexibele kijk op het interieur. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Erg content.

- Jan Blom

Geheel prima opgeleverd

29 april 2024

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. Vervolgens fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook voorbeeld materialen meegenomen, echt top! Top geregeld dus!

- Monique van der Horst

Ging goed in overleg

25 april 2024

Wat voor ons zeer belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd top gepland en nagekomen.

- Tessa Smeets

Weer compleet opgefrist

13 april 2024

De vormgeving van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Tevens kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarin rekening houdende met onze behoeften. We werden gedurende de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Kevin de Lange

Communicatie was top!

10 april 2024

Communicatie was super en eigenlijk liep alles helemaal volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo prettig.

- Tom van Vliet

Vlot en bekwaam

2 april 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Oprecht super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Iris Brouwer

Mooi inrichting

23 maart 2024

We zijn voortreffelijk geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. Zeer content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een vakman. Komen beslist terug bij nieuwe plannen.

- Mirjam Meijer

Uitgelichte architecten uit Easterein

Architektenburo S.R. van der Berg AVB-BNA

Leeuwarderweg 54
8605 AJ Sneek
Nederland

06 53408986
http://www.architectenbureauvanderberg.nl/

KAT Architecten B.V.

Suupmarkt 21
8601 BD Sneek
Nederland

0515 433 030
http://www.kat-architecten.nl/

Grunstra Architecten Groep BNA

Skilwyk 12-14
8701 KN Bolsward
Nederland

0515 573 646
http://www.grunstra.nl/