Architect Exloo

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw ontwerpen in Exloo?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Exloo verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Exloo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Exloo gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Exloo
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Exloo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eerste Exloermond, Exloerveen en Ees bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Exloo

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Exloo? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd makkelijk. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Exloo. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Exloo wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Exloo gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Exloo. Een architectenbureau in Exloo heeft gemiddeld een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Exloo beschikt over architecten met diverse expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor jouw karwei. Hiernaast is het mogelijk dat een architectenbureau in Exloo je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Exloo

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Exloo – Voor een unieke ervaring

Het is relevant dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk behoorlijk. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Exloo gezocht. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en specialisatie. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Exloo nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in fantastisch dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Exloo kan je ook adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Exloo in te huren. Een interieurarchitect in Exloo is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Exloo.

Nu interieurarchitect uit Exloo zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Exloo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Exloo maakt jouw leven beter

Het is uiteraard niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Door deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zal vinden. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Tevens is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Exloo. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Exloo.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Exloo?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Exloo‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Exloo – voor een knappere tuin

Vind je het moeilijk om een kundige tuinarchitect in Exloo te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het stevige aanbod de juiste prof te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een kundige tuinarchitect in Exloo in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de professional die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Exloo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Exloo – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de tariefstelling van een architect uit Exloo simpel vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste prijzen geboden krijgt! Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag direct nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Exloo?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Exloo te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Exloo

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Exloo. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Exloo en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Exloo die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Exloo

De afhandeling was geweldig

7 september 2023

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Ivo van de Brink

Voelde meteen goed

1 september 2023

Er werd erg fijn met ons meegedacht en de offerte zag er aantrekkelijk uit. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Enorm fijn!

- Saskia van de Brink

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

21 augustus 2023

Aangenaam in het contact en een keurig uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Manon de Boer

Ging lekker rap

17 augustus 2023

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is compleet gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan gedacht en de tuin ziet er fantastisch uit.

- Martin Driessen

Creatief en niet duur

11 augustus 2023

We ontvingen een prima plan met een flexibele kijk op het interieur. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het effect. Zeer content.

- Sharon Smits

Content met inrichting

2 augustus 2023

We zijn voortreffelijk geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. Erg content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Werkelijk een expert. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Susanne de Bruin

De afhandeling was geweldig

28 juli 2023

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Wilhelmus van de Berg

Origineel en uitvoering super

16 juli 2023

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. De communicatie ging soepel en de kosten prima.

- Franciscus Maas

Vakmanschap tegen betaalbare kosten

13 juli 2023

De telefonische intake en daarna de inzetting sprak beide boekdelen door vakkennis. De betrokkenheid van onze architect was erg fijn. Aanhoudend werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden bewerkstelligen tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Daniël de Bruin

Uitgelichte architecten uit Exloo

BVB Meijer

Oosterdiep Westzijde 22
7881 GL Emmer-Compascuum
Nederland

06 47781198
http://www.bvbmeijer.nl/

Beld B.V.

Hoevenkamp 10
9461 HE Gieten
Nederland

06 46056712
http://www.vitruviusbouw.nl/

Tekenbureau Heikens

H.J. Kniggestraat 23
9501 ND Stadskanaal
Nederland

06 25586304
http://www.tekenbureauheikens.nl/