Architect Feerwerd

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Feerwerd?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Feerwerd verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Feerwerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Feerwerd gezocht?

Een architect uit Feerwerd vinden

Architect Feerwerd
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Feerwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Warfhuizen, Mensingeweer en Schouwerzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Feerwerd

Al voor een langere periode zoekende naar die geweldige architect in Feerwerd? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls complex om de kundige kandidaat te selecteren.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Feerwerd. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Feerwerd gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Feerwerd. Als je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Feerwerd aan het juiste adres.

Dikwijls heeft een architectenbureau in Feerwerd een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Feerwerd je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Feerwerd

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Feerwerd – Voor een unieke ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook regelmatig een zelfstandige architect gezocht in Feerwerd. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je doorgaans net wat specifieker. Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Feerwerd die echt autonoom met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. Via ons netwerk in Feerwerd hebben wij iedere keer wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er iedere keer een architect aanwezig om jouw ontwerp tot een fatsoenlijk einde te brengen. Tevens is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend verscheidene architecten in Feerwerd naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Feerwerd nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten namelijk vele voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het een optie om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Feerwerd zal immers exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat jouw gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ook is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Feerwerd. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een prof over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Feerwerd.

Nu interieurarchitect uit Feerwerd zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Feerwerd zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Feerwerd maakt jouw leven mooier

Als je de binnenkant van je huis zo fraai mogelijk wil maken dan kun je uiteraard zelf daarmee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect gemiddeld genomen vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Feerwerd is vaak gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Feerwerd in te huren, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Feerwerd.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Feerwerd?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Feerwerd‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Feerwerd – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het behoorlijke aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de allerbeste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Feerwerd.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Feerwerd – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en echt vrijblijvend sommige offertes op.

Op deze wijze kun je de kosten van een architect uit Feerwerd simpel vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de scherpste prijzen aangeboden krijgt! Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Op deze wijze weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Feerwerd?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Feerwerd te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Feerwerd

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Feerwerd. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Feerwerd en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Feerwerd die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Feerwerd

Zo prima voor de klant

21 februari 2024

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, punctueel, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Joyce Blom

Klantvriendelijk

12 februari 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte aanpak. De prijs was netjes en het plan van aanpak is vlug door de architect aangeleverd.

- Diana Verhoeven

Prachtige metamorfose

7 februari 2024

De aankleding van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En niet geheel irrelevant, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Wilhelmus Vermeulen

Meteen goed gevoel

26 januari 2024

Vanaf het allereerste gesprek kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we extra mogelijkheden. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom uitermate tevreden.

- Kevin van de Berg

Oprecht klantvriendelijk en verfrissend

14 januari 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie erkentelijk.

- Willem Blom

Snel ontvangst offertes

10 januari 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete project was daarna gauw binnen. Aanrader

- Marloes Boer

Vlug gegaan

2 januari 2024

Offertes snel ontvangen van diverse tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was enorm zorgvuldig uitgewerkt.

- Charlotte van der Laan

Zo prima voor de klant

26 december 2023

Kernwoorden van onze ondervinding: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de kosten ons erg mee.

- Suzanne Mol

Hoeven niks meer zelf te doen

22 december 2023

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons project. Het is zo smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Sander Smeets

Uitgelichte architecten uit Feerwerd

Professionals
/architect

4ALL Bouwkundig tekenbureau

Almastraat 8
9781 AP Bedum
Nederland

050 301 2784
http://www.4all-tekenbureau.nl/

Oorburg Installaties

Werfstraat 12
9974 RD Zoutkamp
Nederland

06 23956383
http://www.oorburginstallaties.nl/