Architect Grathem

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Grathem?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Grathem verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Grathem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Grathem gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Grathem
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Grathem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Heel, Baexem en Kelpen Oler bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Grathem

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Grathem? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Indien je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te helpen!

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Grathem te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Grathem gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woning. Hiernaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar onder andere ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Grathem

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Grathem – Voor een bijzondere belevenis

Als er een architect in Grathem gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Grathem gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal veelal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer kennis in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben ieder dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Grathem nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Grathem voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht efficiënt aan het werk te zetten. De architect in Grathem zal immers nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Grathem absoluut de beste keuze. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een pro over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Grathem hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Grathem.

Nu interieurarchitect uit Grathem zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Grathem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Grathem maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Grathem is betrekkelijk eenvoudig met een aantal stappen. Via deze stappen weet je zeker dat je een goede partij zult vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die precies aansluit bij waar je naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met je klus.

Daarbuiten is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Grathem. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Grathem.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Grathem?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Grathem‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Grathem – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Grathem zeer de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een geweldig resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Grathem kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Grathem om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Grathem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Grathem – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Grathem scherp te krijgen is het over het algemeen verstandig een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Als een architect uit Grathem bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Grathem?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Grathem te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Grathem

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Grathem. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Grathem en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Grathem die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Grathem

Plan was kritisch, executie beter

16 april 2024

Top project voor de verbouwing, denken met je mee. De prijzen waren duidelijk en eerlijk. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Elisabeth van de Berg

Meegaand en betaalbaar

7 april 2024

We ontvingen een prima plan met een flexibele kijk op het interieur. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Erg tevreden.

- Johanna Hendriks

Communicatie was top!

30 maart 2024

Communicatie was top en eigenlijk liep alles helemaal conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo prettig.

- Robert van de Velden

Voelde meteen fijn

24 maart 2024

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er prima uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom zeer tevreden.

- Nienke Prins

Geweldig efficiënt

19 maart 2024

Het kantoor ziet er nu weer mooi uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Frank Wolters

Tevreden

15 maart 2024

Binnen enige dagen hadden we ons projectplan al in huis. Verder waren de offertes scherp en vlug binnen.

- Melanie van de Velde

Betrouwbaar en snel

4 maart 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gepland.

- Tamara Willems

Vakkundig

24 februari 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Overduidelijk en duidelijk projectplan gekregen. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Arie van den Heuvel

De begeleiding was super

17 februari 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Barry Schouten

Uitgelichte architecten uit Grathem

Rutten Houtbouw

Bevelantstraat 26
6088 PB Roggel
Nederland

0475 492 947
http://www.ruttenhoutbouw.nl/nl

Coonen architekten b.v. bna

Houtstraat 34-H
6102 BJ Echt
Nederland

0475 484 542
http://www.coonenarchitecten.nl/

van den SCHOOR Bouwkundig Ontwerpburo BV

Gildelaan 7
6095 AL Baexem
Nederland

0475 451 697
https://www.vandenschoor.nl/