Architect Haaften

Ben jij opzoek naar een top architect in Haaften die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Haaften verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Haaften – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Haaften gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Haaften
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haaften, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kerkwijk, Delwijnen en Nieuwaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Haaften

Ook al voor een erg lange periode op zoek naar een architect in Haaften? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans complex om de juiste kandidaat te selecteren.

We staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Haaften. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je precies waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Haaften gezocht? Waar let je op?

Indien je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Haaften. Een architectenbureau in Haaften heeft doorgaans een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Haaften beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor je klus. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het een optie om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Haaften

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Haaften – Voor een unieke belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Haaften ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Haaften te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je vaak net wat specifieker. Dan wordt er meestal een architect gezocht in Haaften die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een karwei kan geven.

Architect gezocht in Haaften is geen simpele opgave, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. Met ons netwerk in Haaften hebben wij altijd wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is je karwei altijd tot een goed einde te brengen. Tevens is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend meerdere architecten in Haaften naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Haaften nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen argumenten op kunnen noemen voor waarom jij ook zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer heel gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Haaften zal immers exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een methode om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Haaften absoluut de beste keuze. Je kunt dan alle taken rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een specialist over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Haaften.

Nu interieurarchitect uit Haaften zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Haaften zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Haaften maakt jouw leven aantrekkelijker

Als je de binnenzijde van je woonhuis zo fraai mogelijk wilt maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Haaften is dikwijls gespecialiseerd in allemaal kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Haaften straalt je pand een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Haaften.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Haaften?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Haaften‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Haaften – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Haaften absoluut de moeite waard. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Haaften houdt rekening met jouw persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Haaften of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Haaften.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Haaften – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en helemaal vrijblijvend een aantal offertes op.

Op deze wijze kun je de tariefstelling van een architect uit Haaften makkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste tarieven aangeboden krijgt! Hoe concreter je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste professionals kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag meteen nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Haaften?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Haaften te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Haaften

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Haaften. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Haaften en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Haaften die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Haaften

Boven verwachting

21 november 2023

Onze droomtuin is fantastisch geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan scherp. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep soepel en kostentechnisch zijn we ook content.

- Wendy van Dam

Alles waar we op hoopten

12 november 2023

Onze droomtuin is fantastisch geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook content.

- Dave Vos

Betaalbare bekwaamheid

8 november 2023

Snel actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is onwerkelijk mooi. Kosten technisch prima.

- Thomas Dekker

Snel gefixt!

3 november 2023

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Petra Smeets

Zeer prettige communicatie

28 oktober 2023

Communicatie was super en eigenlijk liep alles volkomen conform de overeenkomen planning. Ook geen verrassingen op de nota, wel zo aangenaam.

- Niels de Vries

Klantgericht

20 oktober 2023

Bijzonder professionele maar klantvriendelijke benadering door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was keurig en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Danny de Haan

Voelde meteen prima

10 oktober 2023

Vanaf het eerste contact kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze behoeften geïnventariseerd en kregen we extra mogelijkheden. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer doorslaggevend en daarom zeer tevreden.

- Caroline Smit

Boven verwachting

4 oktober 2023

Onze droomtuin is prachtig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan duidelijk. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep gemakkelijk en kostentechnisch zijn we ook content.

- Jeroen Vink

Diverse ontwerpen op maat

28 september 2023

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Michael Kuiper

Uitgelichte architecten uit Haaften

NieuwBlauw

Boschstraat 90
5301 AG Zaltbommel
Nederland

06 19891146
http://nieuwblauw.nl/

Bouwkundig Tekenburo D. van Ballegooij B.V.

Koningsstraat 7
4175 AE Haaften
Nederland

0418 592 138
http://www.bouwkundigtekenburoballegooij.nl/

Kleur & Sfeeradvies B.V.

Rijthoek 17 A
4175 LM Haaften
Nederland

0418 653 650
http://www.kleursfeer.nl/