Architect Heikant

Wil jij een betaalbare architect in Heikant die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Heikant verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Heikant – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Architect Heikant gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Heikant
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 45 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heikant, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hengstdijk, Lamswaarde en Terhole bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Heikant

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Heikant? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Als je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Heikant te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om onmiddellijk tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Heikant gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met zo goed als alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er dikwijls ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Heikant

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Heikant – Voor een geweldige ondervinding

Je kunt naast een architectenbureau in Heikant ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Heikant te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je woonhuis of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Heikant die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Dankzij ons netwerk in Heikant hebben wij steevast wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er over het algemeen een architect beschikbaar om je klus tot een fatsoenlijk einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk minder duur uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Heikant met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Heikant nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Heikant kan je bovendien informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier royaal verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk wanneer de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Heikant in te vliegen. Een interieurarchitect in Heikant is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Heikant.

Nu interieurarchitect uit Heikant zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Heikant zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Heikant maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de aankleding van je woonhuis straks eens flink onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit indien je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Heikant is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Heikant in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Heikant.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heikant?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Heikant‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Heikant – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je eerdaags je tuin eens fors onder handen nemen? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Heikant. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een schitterend resultaat waar je nog vele jaren vreugde van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Heikant kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Heikant of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Heikant.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Heikant – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Heikant scherp te krijgen is het doorgaans handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het raadzaam dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Heikant iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Bespaar dus direct tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag direct nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Heikant?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Heikant te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Heikant

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Heikant. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Heikant en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Heikant die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Heikant

Helemaal uitgewerkt

25 september 2021

Prijzen waren netjes en het plan was helemaal maatwerk. Erg onder de indruk van Architectenkaart.

- Ruben de Vries

Fraai concept

15 september 2021

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten betrekkelijk laag. Het contact verliep gauw.

- Rutger Hermans

Wel inrichting

10 september 2021

We zijn subliem geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De prijzen waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Oprecht een expert. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we absoluut terug.

- Dave van Dongen

Professioneel

1 september 2021

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld project ontvangen.

- Brenda Driessen

Geweldig ontwerp

28 augustus 2021

Het opgeleverde project was doordacht en de tarieven betrekkelijk laag. Het contact verliep gauw.

- Deborah van den Heuvel

Meegaand en betaalbaar

20 augustus 2021

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prima nieuwe indeling van onze maisonnette is het gevolg. Zeer content.

- Martinus van der Meer

Schappelijke prijs voor uitstekend werk

10 augustus 2021

De wensen bespreken volgde gauw na de offerte. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen meerdere opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk flink over ons budget ging. Blij mee.

- Nicolaas Evers

Begaan en nieuwe ideeën

5 augustus 2021

Zeldzaam maar ze bestaan nog, architecten die werkelijk luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie dankbaar.

- Jeroen Driessen

Alles waar we op hoopten

31 juli 2021

Onze droomtuin is prachtig geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep soepel en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Jacoba de Ruiter

Uitgelichte architecten uit Heikant

ARCH & TECO

Coupure Links 55
9000 Gent
België

+32 9 296 00 60
https://www.arch-teco.com/

ASSAR LLOX Architects

Lodewijk Mortelmansstraat 9
2610 Antwerpen
België

+32 3 828 09 08
http://www.assar.com/

Architektenburo Carryn – De Cort

Schermersstraat 24
2000 Antwerpen
België

+32 3 887 40 40
http://www.cdcarchitecten.com/