Architect Hoofddorp

Behoefte aan een professionele architect in Hoofddorp die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Hoofddorp verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Hoofddorp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Hoofddorp gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Hoofddorp
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoofddorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Abbenes, Weteringbrug en Burgerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hoofddorp

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Hoofddorp? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans complex om de passende kandidaat te selecteren.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Hoofddorp. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken wanneer je voor een architect in Hoofddorp wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hoofddorp gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Tevens is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hoofddorp

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hoofddorp – Voor een unieke ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook dikwijls een zelfstandige architect gezocht in Hoofddorp. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Hoofddorp die volledig zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Hoofddorp is geen eenvoudige taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. Met ons netwerk in Hoofddorp hebben wij constant wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is jouw project steevast tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Hoofddorp met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hoofddorp nodig: de beste designers

Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Hoofddorp voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer erg gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Hoofddorp zal namelijk nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om je ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Ook is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Hoofddorp. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Hoofddorp hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hoofddorp.

Nu interieurarchitect uit Hoofddorp zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hoofddorp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hoofddorp maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Via deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die exact aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Tevens is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Hoofddorp. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hoofddorp.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoofddorp?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoofddorp‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hoofddorp – voor een knappere tuin

Vind je het moeilijk om een deskundige tuinarchitect in Hoofddorp te vinden? Het is ook niet simpel om in het behoorlijke aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een geschikte tuinarchitect in Hoofddorp in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hoofddorp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hoofddorp – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het doorgaans een heel goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Hoofddorp iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag nu nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hoofddorp?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hoofddorp te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hoofddorp

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hoofddorp. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hoofddorp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hoofddorp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hoofddorp

Super effectief

24 maart 2023

Het kantoorgebouw ziet er nu weer uitstekend uit en het contact verliep heel effectief.

- Kim van Dijk

Onmiddellijk fijne klik

15 maart 2023

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbieding toestuurde. Meteen een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Kirsten de Vries

De begeleiding was prima

8 maart 2023

Wij hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af echter zeer veel praktische tips gekregen voor onze herinrichting.

- Paulus van Wijk

Klantvriendelijk

4 maart 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en ontvangen.

- Bas van de Brink

Klantvriendelijk

19 februari 2023

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was netjes en het plan van aanpak is vlug door de architect aangeleverd.

- Ilse Wolters

Tevreden

16 februari 2023

We kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Daarnaast waren de offertes scherp en snel binnen.

- Raymond Kok

De uitvoerende partij was top

10 februari 2023

Prima project voor de verbouwing, denken met je mee. De tarieven waren begrijpelijk en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Maria Timmermans

Professioneel

1 februari 2023

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was bekwaam opgesteld.

- Esther van der Meulen

Zeer goede communicatie

27 januari 2023

Communicatie was top en feitelijk liep alles volkomen conform de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de factuur, wel zo plezierig.

- Michel Huisman

Uitgelichte architecten uit Hoofddorp

LubbersVenekamp Architecten

Luzernestraat 13
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland

0252 682 376
http://www.hvarch.nl/

Eiland 8 Architecten

Vuurboetsduin 95
2134 XP Hoofddorp
Nederland

06 26392263
http://www.eiland8architecten.nl/

Podium voor Architectuur Haarlemmermeer en Schiphol

Raadhuisplein 9
2132 TZ Hoofddorp
Nederland

023 566 9591
http://www.podiumarchitectuur.nl/