Architect Hoofddorp

Behoefte aan een professionele architect in Hoofddorp die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Hoofddorp verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Hoofddorp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Hoofddorp gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Hoofddorp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoofddorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Abbenes, Weteringbrug en Burgerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hoofddorp

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Hoofddorp? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het doorgaans complex om de passende kandidaat te selecteren.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Hoofddorp. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken wanneer je voor een architect in Hoofddorp wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hoofddorp gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Tevens is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er vaak ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand enorm belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hoofddorp

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hoofddorp – Voor een unieke ervaring

Naast een architectenbureau wordt er ook dikwijls een zelfstandige architect gezocht in Hoofddorp. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je dikwijls net wat specifieker. Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Hoofddorp die volledig zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Hoofddorp is geen eenvoudige taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen bijstaan. Met ons netwerk in Hoofddorp hebben wij constant wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is jouw project steevast tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Hoofddorp met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hoofddorp nodig: de beste designers

Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Hoofddorp voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer erg gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Hoofddorp zal namelijk nauwkeurig weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om je ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Ook is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Hoofddorp. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een specialist over laten. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Hoofddorp hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hoofddorp.

Nu interieurarchitect uit Hoofddorp zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hoofddorp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hoofddorp maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Via deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die exact aansluit bij waar je naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Tevens is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Hoofddorp. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hoofddorp.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoofddorp?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoofddorp‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hoofddorp – voor een knappere tuin

Vind je het moeilijk om een deskundige tuinarchitect in Hoofddorp te vinden? Het is ook niet simpel om in het behoorlijke aanbod de juiste professional te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al vlug met een geschikte tuinarchitect in Hoofddorp in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen zul je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Dankzij onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hoofddorp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hoofddorp – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het doorgaans een heel goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Hoofddorp iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die manier ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag nu nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hoofddorp?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hoofddorp te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hoofddorp

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hoofddorp. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hoofddorp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hoofddorp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hoofddorp

Tevreden

29 september 2022

Wij kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Verder waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Vanessa Groen

Ging keurig in overleg

19 september 2022

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Robert Peeters

Vakmanschap tegen betaalbare tarieven

12 september 2022

Tevreden over de expertise en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was heel fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles volgens plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Brenda de Jonge

Origineel en uitvoering super

4 september 2022

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bovenmatig! Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging gemakkelijk en de kosten prima.

- Maarten Dijkstra

Ging keurig in overleg

29 augustus 2022

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen keurig in overleg. Heel fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Tim van de Veen

Super klantvriendelijk

23 augustus 2022

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ondanks onze ‘aparte’ wensen.

- Dave Veenstra

De afhandeling was geweldig

19 augustus 2022

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Ivo Meijer

Leuk gesprek

10 augustus 2022

Plezierig in het contact en een mooi uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Joost van Veen

Offertes vlot binnen

4 augustus 2022

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aanrader

- Eveline Huisman

Uitgelichte architecten uit Hoofddorp

LubbersVenekamp Architecten

Luzernestraat 13
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland

0252 682 376
http://www.hvarch.nl/

Eiland 8 Architecten

Vuurboetsduin 95
2134 XP Hoofddorp
Nederland

06 26392263
http://www.eiland8architecten.nl/

Podium voor Architectuur Haarlemmermeer en Schiphol

Raadhuisplein 9
2132 TZ Hoofddorp
Nederland

023 566 9591
http://www.podiumarchitectuur.nl/