Architect Jellum

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Jellum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Jellum verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Jellum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Jellum gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Jellum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jellum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wijtgaard, Marssum en Blessum bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Jellum

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Jellum? Het kan complex zijn om uit te komen bij de passende professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en design. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

We staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Jellum. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze website.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Jellum gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Jellum. Indien je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Jellum aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Jellum beschikt over architecten met aparte specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat je nodig hebt voor je project. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Jellum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Jellum – Voor een bijzondere ondervinding

Als er een architect in Jellum gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar iemand die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Jellum gezocht. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer kennis in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een geheel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Jellum nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Jellum van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Jellum van belang zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Jellum.

Nu interieurarchitect uit Jellum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Jellum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Jellum maakt jouw leven aantrekkelijker

Wanneer je de binnenkant van je pand zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect over het algemeen vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Jellum is dikwijls gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Jellum straalt je pand een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Jellum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Jellum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Jellum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Jellum – voor een mooiere tuin

Vind je het lastig om een competente tuinarchitect in Jellum te vinden? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de kundige persoon voor deze werkzaamheden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die haarfijn aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je gemakkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Jellum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Jellum – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en helemaal vrijblijvend talloze offertes op.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de prijsstelling van een architect in Jellum en kies je meteen de voornaamste architect uit. Hoe concreter je bent tijdens het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Jellum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Jellum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Jellum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Jellum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Jellum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Jellum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Jellum

De afhandeling was prima

18 juni 2024

Wij hebben een mooie rondleiding ontvangen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Mark Kramer

Geheel top opgeleverd

8 juni 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Goed geregeld dus!

- Irene Molenaar

Offertes gauw binnen

3 juni 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en plan binnen. Aanrader

- Margaretha Bos

Geweldig effectief

31 mei 2024

Ons kantoor is enorm effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is uitstekend.

- Bianca Willemsen

Prachtig werk voor een goede prijs

24 mei 2024

De wensen bespreken volgde snel na de offerte. We gingen mee in de werklust van de architect en binnen korte tijd hadden we een prima plan zonder dat het over ons budget ging. Blij mee.

- Joyce Veenstra

Echt klantvriendelijk en opzienbarend

13 mei 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie dankbaar.

- Johannes van de Brink

Afspraken worden nagekomen

9 mei 2024

Prijs, aflevering en afspraken waren allemaal in orde. Er was gauw persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Johannes Jonker

Volledig ontzorgd

1 mei 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons project. Het is zo smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Joost van de Brink

Aantrekkelijk plan en klasse uitgewerkt

24 april 2024

We hebben na een allereerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met verscheidene persoonlijke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze persoonlijke voorkeuren). De zwemvijver en verlichting zijn prachtig geworden.

- Barry van Loon

Uitgelichte architecten uit Jellum

Installatiebedrijf TIBB

Jislumerdyk 15 B
9111 HC Burdaard
Nederland

0519 332 799
https://www.detelefoongids.nl/installatiebedrijf-tibb/20002475/5-1

PreBoHus

Stadhoudersweg 75
9076 AG Sint Annaparochie
Nederland

058 213 2313
http://www.prebohus.nl/

Bouwkundig Ontwerpburo Tseard Broos

Iedyk 18
9107 GD Jannum
Nederland

0519 339 350
http://www.tbroos.nl/