Architect Kommerzijl

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Kommerzijl?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Kommerzijl verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Kommerzijl – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Kommerzijl gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Kommerzijl
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kommerzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Houwerzijl, Lauwerzijl en Niehove bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Kommerzijl

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Kommerzijl? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Indien je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen verscheidene architecten. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om meteen tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Kommerzijl gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Kommerzijl

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Kommerzijl – Voor een geweldige ervaring

Je kunt behalve een architectenbureau in Kommerzijl ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Kommerzijl te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van jouw huis of pand een bijzonder ontwerp kan maken? Dat is het moment waarop een architect gezocht wordt in Kommerzijl die volkomen onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Wij hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Kommerzijl. En zo is je karwei over het algemeen tot een goed einde te brengen. Tevens is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Kommerzijl naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Kommerzijl nodig: de beste designers

Er zitten enkele belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Kommerzijl voor je kan verwezenlijken. Ten eerste kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer ontzettend gemakkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Kommerzijl zal immers nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Bovendien is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Kommerzijl. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het bedrijfspand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Kommerzijl.

Nu interieurarchitect uit Kommerzijl zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Kommerzijl zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Kommerzijl maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je pand straks eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat gemiddeld vele malen beter als je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Kommerzijl is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Kommerzijl in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Kommerzijl.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kommerzijl?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kommerzijl‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Kommerzijl – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt natuurlijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het omvangrijke aanbod de juiste prof te vinden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen zal je uitkomen bij de professional die nauwkeurig aansluit bij wat je zoekt.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Kommerzijl.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Kommerzijl – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het steevast een zeer goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt als je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Kommerzijl iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag direct nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Kommerzijl?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Kommerzijl te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Kommerzijl

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Kommerzijl. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Kommerzijl en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Kommerzijl die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Kommerzijl

Direct goed gevoel

17 februari 2024

Vanaf het allereerste gesprek kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we extra opties. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom zeer tevreden.

- Kim Molenaar

Afspraken worden nagekomen

15 februari 2024

Prijs, levering en afspraken waren allen in orde. Er was snel persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Irene Jacobs

Onmiddellijk een klik

9 februari 2024

We hadden direct een klik met het bureau wat ons als eerste een offerte stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe opties. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Ruben van den Heuvel

Meegaand en betaalbaar

23 januari 2024

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg gelukkig.

- Annemieke van den Bosch

Plan was top, executie beter

19 januari 2024

Top plan voor de verbouwing, denken met je mee. De prijzen waren doorzichtig en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Renate de Koning

Ging lekker snel

7 januari 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is totaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan verwacht en de tuin ziet er beeldschoon uit.

- Peter Hermans

Origineel en uitvoering super

3 januari 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was speciaal! Onze blik werd gedwongen om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was oprecht.

- Cornelis Kuijpers

Betaalbare bekwaamheid

29 december 2023

Er werd energiek ingezet na het akkoord op het projectplan voor ons appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is geweldig mooi. De tarieven waren betaalbaar.

- Elizabeth van der Laan

Diverse ontwerpen op maat

20 december 2023

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd prima naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Super behulpzaam en met bezieling hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Annemieke de Bruijn

Uitgelichte architecten uit Kommerzijl

Professionals
/architect

Landgoed Die Hoeghte

Stationsweg 10B
9845 AJ Visvliet
Nederland

0594 613 889
http://www.landgoeddiehoeghte.com/

Oorburg Installaties

Werfstraat 12
9974 RD Zoutkamp
Nederland

06 23956383
http://www.oorburginstallaties.nl/