Architect Kornhorn

Wil jij een ijzersterke architect in Kornhorn die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Kornhorn verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Kornhorn – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Kornhorn gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Kornhorn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kornhorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Opende, Doezum en Grootegast bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Kornhorn

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Kornhorn? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je aan een juiste architect in Kornhorn, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de voornaamste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Kornhorn gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Kornhorn. Wanneer je op zoek bent naar een partij die verschillende disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Kornhorn aan het juiste adres.

Vaak heeft een architectenbureau in Kornhorn een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Kornhorn

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Kornhorn – Voor een unieke ervaring

Je kunt naast een architectenbureau in Kornhorn ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Kornhorn te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je doorgaans net wat specifieker. Dit is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Kornhorn die volkomen zelfstandig met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het juiste adres. We hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in Kornhorn. Zo is er over het algemeen een architect te vinden om je klus tot een fijn einde te brengen. Tevens is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Kornhorn naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Kornhorn nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Kornhorn kan je echt adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Zeker indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Kornhorn van betekenis zijn. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Kornhorn.

Nu interieurarchitect uit Kornhorn zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Kornhorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Kornhorn maakt jouw leven beter

Het is uiteraard niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo zwaar om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een kundige binnenhuisarchitect in Kornhorn. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Een architect kan dan beoordelen of hij of zij affiniteit heeft met jouw project.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Zij kunnen dit altijd beheerst aan je uitleggen en kijken waar de opties liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Kornhorn.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kornhorn?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Kornhorn‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Kornhorn – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Kornhorn zeer de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een verblindend resultaat waar je nog talrijke jaren vreugde van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Kornhorn houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd idee over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Kornhorn of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het zou je verbazen wat er allemaal denkbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Kornhorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Kornhorn – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en echt vrijblijvend meerdere offertes op.

Op deze methode kun je de tariefstelling van een architect uit Kornhorn makkelijk vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste prijzen geboden krijgt! Indien de info die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker dat we jou binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van jouw droomproject.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Kornhorn?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Kornhorn te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Kornhorn

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Kornhorn. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Kornhorn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Kornhorn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Kornhorn

Perfect ontzorgd

17 februari 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo concreet de kosten te kunnen afspreken. Vervolgens fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook toonbeeld materialen meegenomen, echt top! Prima geregeld!

- Anita Martens

Erg klantvriendelijk

10 februari 2024

Kernwoorden van onze ondervinding: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de prijzen ons erg mee.

- Paul Hendriks

Gunstig project en lage kosten

9 februari 2024

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan gekregen. Vlot geleverd en tegen een mooi tarief. De nieuwe vloer en bijpassende binnenwerk aanpassingen zijn erg gaaf geworden. Prachtig!

- Edwin Hofman

Vlug ontvangst offertes

27 januari 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Het complete plan was daarna vlot binnen. Aan te raden.

- Gerrit Visser

Content

16 januari 2024

We kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Ook waren de offertes scherp en gauw binnen.

- Bastiaan Hofman

Betoverend concept

8 januari 2024

Ontwerp was schitterend en hebben een mooi tarief gekregen. Snel geschakeld hierover dus aangenaam.

- Simone Verbeek

Vlot afgehandeld!

1 januari 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gepland.

- Sjoerd Bosch

Flexibel en betaalbaar

24 december 2023

Na de offerte een intake gehad en we kregen een heldere en creatieve blik op het opnieuw inrichten. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Erg gelukkig.

- Annemieke van Doorn

Prettig contact

18 december 2023

Kregen een goed aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierop ook enorm aangenaam.

- Adrianus Scholten

Uitgelichte architecten uit Kornhorn

Landgoed Die Hoeghte

Stationsweg 10B
9845 AJ Visvliet
Nederland

0594 613 889
http://www.landgoeddiehoeghte.com/

Hoving Bouwontwerp & Advies

Acht Oan de Diken 45
9285 JA Buitenpost
Nederland

0511 542 566
http://www.hovingbouwontwerp.nl/

Bouwkundig teken- en uitvoeringsbureau Boonstra

Larikslaan 3
9363 JT Marum
Nederland

0594 646 600
http://www.bouwkundigtekenbureauboonstra.nl/