Architect Landhorst

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Landhorst?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Landhorst verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Landhorst – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Landhorst gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Landhorst
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Landhorst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ledeacker, Sint Anthonis en Oploo bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Landhorst

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Landhorst? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Op deze website vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Landhorst te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Landhorst gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de passende aannemers om de klus te bewerkstelligen. Ook mensen die een winkel of een kantoorpand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Landhorst

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Landhorst – Voor een bijzondere belevenis

Als er een architect in Landhorst gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en specialisme. De architect in Landhorst zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Landhorst nodig: de beste designers

Er zitten verschillende belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Landhorst voor je kan bewerkstelligen. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Hier zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de klus doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Landhorst weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat jouw pand aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Daarbuiten is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Landhorst. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een onbezorgd gevoel aan een prof over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Landhorst.

Nu interieurarchitect uit Landhorst zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Landhorst zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Landhorst maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenzijde van je pand zo kleurrijk mogelijk wil maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit als je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Landhorst is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Landhorst in te schakelen, zorg je ervoor dat alles secuur op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Landhorst.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Landhorst?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Landhorst‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Landhorst – voor een meer aantrekkelijke tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de passende professional voor deze werkzaamheden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je vlug verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Landhorst.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Landhorst – Stel een offerteaanvraag op!

Om de kosten van een architect in Landhorst scherp te krijgen is het meestal handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het van belang dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Indien een architect uit Landhorst bepaalde taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Landhorst?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Landhorst te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Landhorst

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Landhorst. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Landhorst en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Landhorst die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Landhorst

Goed inrichting

19 november 2023

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg fraai geworden. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Werkelijk een expert. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Bas de Bruin

Ging lekker vlot

15 november 2023

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is volledig gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er beeldschoon uit.

- Anita van Leeuwen

Vlot en capabel

5 november 2023

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze voorbije verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en project waren gauw binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Nienke Jansen

Degelijk en gauw

4 november 2023

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Ronald Smeets

Alleen al het schets is prachtig.

23 oktober 2023

Nu al zo content met onze ontvangen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de tarieven zeker niet bovenmatig.

- Simon de Wit

Content

21 oktober 2023

Wij kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. De offerte was scherp en wij hadden snel reacties.

- Monique Mol

De begeleiding was geweldig

9 oktober 2023

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We wisten niet zoveel van het traject af en erg veel praktische tips ontvangen voor onze herinrichting.

- Hanneke de Vos

Onmiddellijk een klik

2 oktober 2023

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een prijsopgave toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met verschillende ludieke opties. De uiteindelijke tarieven vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Dennis van de Velde

Klantvriendelijk

27 september 2023

Bijzonder professionele maar klantvriendelijke aanpak door de betreffende binnenhuisarchitect. Nette prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Daniëlle Smit

Uitgelichte architecten uit Landhorst

Bouwbureau Wim Selten

Lange Schoolstraat 11
5454 GS Sint Hubert
Nederland

06 20112980
http://www.bouwbureauwimselten.nl/

Schamp Bouwkundig Advies

Jan Berendweg 2
5764 PK De Rips
Nederland

0493 380 355
http://www.schamp-bouwkundigadvies.nl/

Meulman Bouwkundig Buro

Joop Thijssenstraat 9
5447 BL Rijkevoort
Nederland

06 17711785
http://www.meulman-bb.nl/