Architect Leersum

Ben jij opzoek naar een top architect uit Leersum die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Leersum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Leersum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Architect Leersum gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Leersum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 43 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leersum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Overberg, Wijk bij Duurstede en Amerongen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Leersum

Wil je aan de slag met een professionele en deskundige architect in Leersum? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Als je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Niet alleen vertellen we jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen meerdere architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Leersum gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Leersum. Indien je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Leersum aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Leersum beschikt over architecten met aparte expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor je project. Bovendien is het mogelijk dat een architectenbureau in Leersum je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Leersum

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Leersum – Voor een geweldige ervaring

Je kunt bovenop een architectenbureau in Leersum ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Leersum te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je woning of pand een zeldzaam ontwerp kan maken? Dan wordt er veelal een architect gezocht in Leersum die zelfstandig opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een klus kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Wij hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Leersum. En zo is jouw klus steevast tot een goed einde te brengen. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de gelegenheid stellen om gratis en vrijblijvend allerlei architecten in Leersum naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Leersum nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Leersum voor je kan uitvoeren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht doeltreffend aan het werk te zetten. Een interieurarchitect in Leersum weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke eisen zal voldoen. Daarnaast is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is in het bijzonder zo bij een interieurarchitect in Leersum. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over bijvoorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Zo hou je zelf tijd over voor leukere aangelegenheden, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Leersum.

Nu interieurarchitect uit Leersum zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Leersum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Leersum maakt jouw leven mooier

Indien je de binnenzijde van je woonhuis zo aantrekkelijk mogelijk wilt maken dan kun je altijd zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het effect doorgaans vele malen beter als je dit laat doen door een pro.

Een binnenhuisarchitect in Leersum is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Leersum straalt je huis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Leersum.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Leersum?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Leersum‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Leersum – voor een knappere tuin

Jij zoekt vanzelfsprekend ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het behoorlijke aanbod de juiste specialist te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al snel met een competente tuinarchitect in Leersum in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Leersum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Leersum – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens diverse architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de tarieven van een architect uit Leersum eenvoudig vergelijken met een andere, zodat je enkel de scherpste kosten geboden krijgt! Hoe concreter je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke kosten! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Leersum?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Leersum te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Leersum

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Leersum. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Leersum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Leersum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Leersum

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

23 september 2021

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Marloes Kramer

Alleen al het schets is prachtig.

12 september 2021

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo gedreven! De gemakkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Bas van Beek

Grote expertise maar betaalbaar

11 september 2021

Tevreden over de expertise en afhandeling. De betrokkenheid van onze architect was erg fijn. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo inschikkelijk!

- Kirsten Kok

Gauw ontvangst offertes

31 augustus 2021

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte duur een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Het complete plan was daarna snel binnen. Aanrader

- Robin de Vos

Geheel prima opgeleverd

27 augustus 2021

Na een telefonische afspraak kregen we vlug de concrete offerte. Daarna fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Super georganiseerd!

- Martinus Bosman

Tevreden met inrichting

19 augustus 2021

We zijn subliem geholpen met het installeren van onze etalage en kantoorpand. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- René de Vries

Maatwerk

8 augustus 2021

Prijzen waren correct en het plan was volledig maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Elisabeth Janssen

Gauw overeengekomen!

4 augustus 2021

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt mooi geworden!

- Jacob de Lange

Boven verwachting

27 juli 2021

Onze droomtuin is schitterend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan duidelijk. En dat allemaal binnen ons budget. De intake verliep prettig en kostentechnisch zijn we ook blij.

- Frank de Vos

Uitgelichte architecten uit Leersum

A&R10 bv architectuur en restauratie

Raadhuisplein 1
3951 XV Maarn
Nederland

0343 700 236
http://www.aenr10.nl/

HZbouwadvies | (Ver)bouwplannen? Architect, Omgevingsvergunning, Bouwbegeleiding

Batouwse Singel 11
4033 KP Lienden
Nederland

06 49779069
http://www.hzbouwadvies.nl/

Adviesbureau Freeke

Oudsmidsestraat 23
4033 AW Lienden
Nederland

0344 601 536
http://www.freekeadvies.nl/