Architect Leimuiden

Zoek jij een professional voor jouw ontwerpen in Leimuiden?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Leimuiden verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Leimuiden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Leimuiden gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Leimuiden
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leimuiden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Woubrugge, Rijnsaterwoude en Ter Aar bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Leimuiden

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Leimuiden? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het veelal lastig om de geschikte kandidaat te selecteren.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Leimuiden. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij jouw zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Leimuiden gezocht? Waar let je op?

Vaak begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Leimuiden. Indien je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Leimuiden aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Leimuiden beschikt over architecten met verschillende expertises, is het eenvoudig om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor jouw klus. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Leimuiden je een beter tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Leimuiden

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Leimuiden – Voor een bijzondere ondervinding

Je kunt naast een architectenbureau in Leimuiden ook afwegen om voor een zelfstandig architect in Leimuiden te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel specifiek portfolio heeft en van jouw woonhuis of pand een zeldzaam ontwerp kan maken? Dan wordt er vaak een architect gezocht in Leimuiden die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een karwei kan geven.

Architect gezocht in Leimuiden is geen makkelijke taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen bijstaan. Wij hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in Leimuiden. Zo is er steeds een architect aanwezig om je project tot een aantrekkelijk einde te brengen. Met onze service ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Leimuiden met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Leimuiden nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Leimuiden kan je tevens adviseren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Leimuiden in te schakelen. Een interieurarchitect in Leimuiden is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Leimuiden.

Nu interieurarchitect uit Leimuiden zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Leimuiden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Leimuiden maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de inrichting van je woning binnenkort eens stevig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit als je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Leimuiden is meestal gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Leimuiden straalt je woning een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Leimuiden.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Leimuiden?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Leimuiden‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Leimuiden – voor een mooiere tuin

Vind je het lastig om een professionele tuinarchitect in Leimuiden te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het flinke aanbod de juiste specialist te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Als je de geschikte stappen volgt, kom je snel verder.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Leimuiden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Leimuiden – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en compleet vrijblijvend sommige offertes op.

Op deze methode kun je de kosten van een architect uit Leimuiden makkelijk vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste tarieven aangeboden krijgt! Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de verwerkelijking van je droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag nu nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Leimuiden?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Leimuiden te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Leimuiden

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Leimuiden. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Leimuiden en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Leimuiden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Leimuiden

Uitgebreid projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

20 november 2023

Na de offertes smaakvol project plan ontvangen. Snel ook en tegen een mooie prijs. De nieuwe vloer en bijpassende inrichting wijzigingen zijn erg gaaf geworden. Top!

- Johannes Meijer

Begaan en nieuwe ideeën

16 november 2023

Je kunt er van op aan dat je een authentieke behandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie erkentelijk.

- Willem van de Berg

Professioneel

8 november 2023

Duurzaamheid staat aanzienlijk in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld plan ontvangen.

- Rob Smit

Voelde direct goed

2 november 2023

Vanaf het eerste gesprek kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we aanvullende opties. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook netjes nagekomen. Erg goed!

- Sabine Meijer

Afspraak is afspraak

22 oktober 2023

Prijs, aflevering en afspraken waren allemaal in orde. Er was vlug persoonlijk contact wat prettig was. Architectenkaart bedankt!

- Adriaan Scholten

Vlot en capabel

19 oktober 2023

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en project waren vlot binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Marloes Verhoeven

Gauw gegaan!

13 oktober 2023

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO prachtig geworden!

- Kevin Driessen

Fraai concept

5 oktober 2023

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten betrekkelijk laag. Vlot geschakeld hierover dus prettig.

- Elizabeth de Wit

Prachtige metamorfose

29 september 2023

De decoratie van ons pand heeft een prima make over gekregen. En dat tegen betaalbare prijzen. Het hele pakket was goed, van prijs tot het meedenken.

- Stefan Boer

Uitgelichte architecten uit Leimuiden

Vital Places B.V.

Hoofdweg Oostzijde 1334A
2153 LT Nieuw-Vennep
Nederland

0252 687 850
http://www.vitalplaces.eu/

Habeon Architecten

De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen
Nederland

071 332 0060
http://www.habeonarchitecten.nl/

Heembouw

De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen
Nederland

071 332 0050
http://www.heembouw.nl/