Architect Lewedorp

Wil jij een betaalbare architect in Lewedorp die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Lewedorp verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Lewedorp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Lewedorp gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Lewedorp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lewedorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kamperland, Geersdijk en Wissenkerke bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Lewedorp

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Lewedorp? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wij helpen je aan een kundige architect in Lewedorp, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen verscheidene architecten. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Lewedorp gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans flink dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Lewedorp. Een architectenbureau in Lewedorp heeft doorgaans meerdere diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Lewedorp beschikt over architecten met aparte specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat jij nodig hebt voor je klus. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Lewedorp

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Lewedorp – Voor een geweldige belevenis

Wanneer er een architect in Lewedorp gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Lewedorp nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Lewedorp van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier heel erg kunnen vergroten.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het handig om een interieurarchitect uit Lewedorp in te schakelen. Een interieurarchitect in Lewedorp is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je huis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, attractief en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Lewedorp.

Nu interieurarchitect uit Lewedorp zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Lewedorp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Lewedorp maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je huis binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je allicht zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het resultaat grofweg vele malen beter indien je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Lewedorp is dikwijls gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Lewedorp in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Lewedorp.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lewedorp?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Lewedorp‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Lewedorp – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Lewedorp absoluut de inspanning waard. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren tevreden mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Lewedorp kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Lewedorp of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Lewedorp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Lewedorp – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens verschillende architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je snel inzicht in de prijsstelling van een architect in Lewedorp en kies je gelijk de beste architect uit. Als de informatie die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Op deze manier weten we zeker dat we je binnen no-time kunnen helpen aan de realisatie van je droomproject.

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Lewedorp?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Lewedorp te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Lewedorp

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Lewedorp. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Lewedorp en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Lewedorp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Lewedorp

Vakkundig

8 juli 2024

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer beslissend is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Vakkundig opgemaakt project ontvangen.

- Esther van Dijk

Vakmanschap tegen betaalbare prijzen

30 juni 2024

Tevreden over de expertise en afhandeling. Haar aandacht tijdens de herinrichting en verbouwing was mooi. Herhaaldelijk werd ons gevraagd of we nog wijzigingen in het plan wilden doorvoeren tijdens de uitvoering. Erg fijn.

- Pascal van der Horst

Zeer prettige communicatie

28 juni 2024

Communicatie was super en feitelijk liep alles volkomen volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo prettig.

- Jolanda Molenaar

Gauw gefixt!

17 juni 2024

De offertes waren vlug binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO fraai geworden!

- Joyce de Vries

Vakkundig

9 juni 2024

Oprecht en vakkundig advies na vlug ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was overduidelijk en gestructureerd. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Laura de Koning

Gunstig project en lage prijzen

4 juni 2024

De offertes waren scherp en een uitvoerig projectplan ontvangen. Gauw ook en tegen een prima prijs. De nieuwe vloer en bijpassende binnenhuis wijzigingen zijn zeer gaaf geworden. Top!

- Johannes de Vos

Klantgericht

31 mei 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was fatsoenlijk en het plan van aanpak is snel door de architect aangeleverd.

- Nicolaas Bosch

Gauw gefixt!

20 mei 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt uitstekend geworden!

- Raymond Groen

Goed rekening gehouden

12 mei 2024

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Zeer fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Diana de Koning

Uitgelichte architecten uit Lewedorp

Moj Design

Westwal 30
4341 CE Arnemuiden
Nederland

06 44742570
http://www.mojdesign.nl/

Bouwkundig Expertise Adv.bur. & Mak.kant. De Nooijer V.O.F.

Langstraat 85
4341 ED Arnemuiden
Nederland

0118 602 154
https://www.denooijer-makelaars.nl/

Zeeland Engineering Consultants

Schouwersweg 9
4451 HS Heinkenszand
Nederland

0113 567 100
http://zecciviel.nl/