Architect Meerlo

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Meerlo?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Meerlo verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Meerlo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Meerlo gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Meerlo
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meerlo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Tienraij, Swolgen en Blitterswijck bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Meerlo

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Meerlo? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd makkelijk. Door het overweldigende aanbod is het meestal complex om de passende kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Meerlo. Op deze website vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen besluit te maken wanneer je voor een architect in Meerlo wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Meerlo gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Hiernaast is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand erg belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Meerlo

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Meerlo – Voor een geweldige belevenis

Als er een architect in Meerlo gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer ervaring in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Meerlo nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Ook in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Meerlo van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Meerlo in te vliegen. Een interieurarchitect in Meerlo is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Meerlo.

Nu interieurarchitect uit Meerlo zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Meerlo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Meerlo maakt jouw leven beter

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Meerlo is relatief makkelijk via een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een competente binnenhuisarchitect in Meerlo. Door volledig te zijn is het een stuk makkelijker om de architect te vinden die exact aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Daarnaast is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Meerlo. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Ze kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Meerlo.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Meerlo?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Meerlo‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Meerlo – voor een mooiere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens flink onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Meerlo zeer de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een briljant resultaat waar je nog vele jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Meerlo houdt rekening met je persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Meerlo of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Meerlo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Meerlo – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je voorlopig weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens verschillende architecten via de offertemogelijkheid.

Zo krijg je ogenblikkelijk inzicht in de kosten van een architect in Meerlo en kies je gelijk de allerbeste architect uit. Hoe concreter je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijzen van een architect naar keuze en vraag nu nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Meerlo?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Meerlo te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Meerlo

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Meerlo. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Meerlo en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Meerlo die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Meerlo

Klantvriendelijk

15 juli 2024

Zeer professionele maar klantvriendelijke invalshoek door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was netjes en het plan van aanpak is gauw door de architect aangeleverd.

- Wouter Willems

Interpretatie naar praktijk was uitstekend

6 juli 2024

De prijs was mooi en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was oprecht super.

- Wouter Smeets

Schappelijke prijs voor subliem werk

4 juli 2024

De offerte was redelijk en een datum voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. Het enthousiasme van de architect was aanstekelijk en we kregen verscheidene opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Sjoerd Meijer

Een ontwerp op maat

25 juni 2024

We ontvingen verschillende ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Er werd goed naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Rogier Schouten

Vlot en kundig

21 juni 2024

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Joris van Wijk

Klantgericht

12 juni 2024

Erg professionele maar klantvriendelijke aanpak door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was keurig en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Christiaan de Groot

Ging lekker snel

3 juni 2024

Offertes vlug ontvangen van allerlei tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was enorm gedetailleerd uitgewerkt.

- Annemieke van de Wal

Daadkracht en te betalen

27 mei 2024

Vlug actie na ons akkoord op het plan voor het appartement. De herinrichting is gebaseerd op het binnenkomende licht en is buitengewoon mooi. De tarieven waren betaalbaar.

- Martin van Doorn

Prachtige transformatie

23 mei 2024

De inrichting van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En dat tegen betaalbare tarieven. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Kelly Visser

Uitgelichte architecten uit Meerlo

Domicile

Hertog van Gelresingel 18
5961 TB Horst
Nederland

077 398 3190
http://www.encyclo.nl/begrip/domicile

Architectenbureau Daan Hesen

Melatenweg 23
5961 EB Horst
Nederland

06 42993339
http://www.daanhesen.nl/

Koenen Architecten Horst-Venray

De Pelslap 27
5961 LP Horst
Nederland

06 17628572
http://www.koenenarchitecten.nl/