Architect Merkelbeek

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Merkelbeek?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Merkelbeek verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Merkelbeek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Merkelbeek gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Merkelbeek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Merkelbeek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Jabeek, Bingelrade en Schinveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Merkelbeek

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Merkelbeek? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je precies moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen een aantal architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Merkelbeek gezocht? Waar let je op?

Dikwijls begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Merkelbeek. Een architectenbureau in Merkelbeek heeft gemiddeld meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Merkelbeek beschikt over architecten met diverse expertises, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor je karwei. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Merkelbeek je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Merkelbeek

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Merkelbeek – Voor een unieke belevenis

Wanneer er een architect in Merkelbeek gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een erg groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Merkelbeek gezocht. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal vaak geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Een architect heeft dus behoorlijk meer deskundigheid in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Merkelbeek nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect waarschijnlijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Een interieurarchitect in Merkelbeek kan je bovendien informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Merkelbeek in te huren. Een interieurarchitect in Merkelbeek is volkomen op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Merkelbeek.

Nu interieurarchitect uit Merkelbeek zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Merkelbeek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Merkelbeek maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenzijde van je woning zo smaakvol mogelijk wil maken dan kun je simpelweg zelf hiermee aan de slag gaan. Toch is het resultaat grofweg vele malen beter indien je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Merkelbeek is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Merkelbeek straalt je huis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Merkelbeek.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Merkelbeek?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Merkelbeek‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Merkelbeek – voor een mooiere tuin

Wil je eerdaags je tuin eens fors onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Merkelbeek zeker de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een geweldig resultaat waar je nog talrijke jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Merkelbeek houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er exact zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin precies ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Merkelbeek of hij of zij een model voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Merkelbeek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Merkelbeek – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en helemaal vrijblijvend een aantal offertes op.

Zo krijg je snel inzicht in de prijsstelling van een architect in Merkelbeek en kies je direct de allerbeste architect uit. Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Merkelbeek?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Merkelbeek te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Merkelbeek

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Merkelbeek. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Merkelbeek en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Merkelbeek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Merkelbeek

Offertes snel binnen

16 april 2024

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte tijd een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Snel hadden we een concrete offerte en plan binnen. Aan te raden.

- Martinus de Vos

Fijn contact

11 april 2024

Kregen een scherp aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep daarna ook enorm prettig.

- Monique Vermeulen

Diverse ontwerpen op maat

31 maart 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Er werd grondig naar ons geluisterd en kregen een aantal aanvullende suggesties. Super behulpzaam en met bevlogenheid hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Jasper Hoekstra

Onmiddellijk een klik

29 maart 2024

We hadden meteen een klik met het bureau wat ons als allereerste een aanbod stuurde. Direct een intake en daarna inmeting gedaan. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe mogelijkheden. De uiteindelijke tarieven vielen ons ook nog alles mee.

- Gerardus Vos

Vlot afgehandeld!

20 maart 2024

Betrouwbare architect in arm kunnen nemen met deskundige adviezen. Kregen al vlot ons plan toegestuurd na de inmeting.

- Martijn van Leeuwen

Tevreden

10 maart 2024

Binnen enkele dagen hadden we het projectplan al in huis. Bovendien waren de offertes scherp en snel binnen.

- Klaas van den Bosch

Content

3 maart 2024

We kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. De offerte was scherp plus we hadden vlot reacties.

- Anna van Doorn

Begaan en nieuwe ideeën

26 februari 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie dankbaar.

- Erik Prins

Zo top voor de klant

18 februari 2024

Kernwoorden van onze ervaring: klantvriendelijk, deskundig, punctueel, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Arie Kuijpers

Uitgelichte architecten uit Merkelbeek

NOV’82 Architecten

Rennemigstraat 61
6413 BS Heerlen
Nederland

010 786 0793
http://nov82.nl/

FACT domotica

Tulpstraat 16
6361 JC Nuth
Nederland

06 43803545
https://domotica.business.site/

Architectenbureau Verbruggen

Provencestraat 4
6137 JP Sittard
Nederland

046 458 8259
http://www.verbruggenarchitecten.nl/