Architect Nieuw Buinen

Behoefte aan een betaalbare architect uit Nieuw Buinen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Nieuw Buinen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Nieuw Buinen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Nieuw Buinen gezocht?

Een architect in Nieuw Buinen vinden

Architect Nieuw Buinen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuw Buinen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eerste Exloermond, Exloerveen en Drouwenermond bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nieuw Buinen

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Nieuw Buinen? Het kan complex zijn om uit te komen bij de passende professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. We begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het forse aanbod nu niet bepaald eenvoudig gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Nieuw Buinen. Op deze pagina vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Nieuw Buinen wilt gaan. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nieuw Buinen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich dikwijls af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De professional zal je helpen met nagenoeg alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te bewerkstelligen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nieuw Buinen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nieuw Buinen – Voor een bijzondere belevenis

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer deskundigheid in huis. De architect in Nieuw Buinen zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nieuw Buinen nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Nieuw Buinen van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Nieuw Buinen in te huren. Een interieurarchitect in Nieuw Buinen is perfect op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nieuw Buinen.

Nu interieurarchitect uit Nieuw Buinen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nieuw Buinen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nieuw Buinen maakt jouw leven mooier

Het vinden van de goede binnenhuisarchitect in Nieuw Buinen is betrekkelijk eenvoudig met een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Nieuw Buinen. Indien je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar de specialisatie van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nieuw Buinen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuw Buinen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuw Buinen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nieuw Buinen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je straks je tuin eens doortastend onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Nieuw Buinen zeker de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een verblindend resultaat waar je nog veel jaren plezier van zult hebben. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Nieuw Buinen kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Nieuw Buinen of hij of zij een model voor je uit wil werken. Het zal je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nieuw Buinen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nieuw Buinen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand weleens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en helemaal vrijblijvend talloze offertes op.

Op deze wijze kun je de kosten van een architect uit Nieuw Buinen gemakkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de beste tarieven geboden krijgt! Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag vandaag nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nieuw Buinen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nieuw Buinen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nieuw Buinen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nieuw Buinen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nieuw Buinen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nieuw Buinen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nieuw Buinen

Begaan en nieuwe ideeën

18 juli 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie erkentelijk.

- Marianne Blom

Alleen al het opzet is prachtig.

7 juli 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo motiverend! De soepelheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Martinus Prins

Uitvoerig projectplan tegen mooie prijzen ontvangen.

29 juni 2024

Na de offertes aantrekkelijk project plan ontvangen. Vlot ook en tegen een mooie prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Niels Sanders

Formidabel ontwerp

26 juni 2024

Concept was prachtig en hebben een mooi tarief gekregen. Vlug geschakeld hierover dus prettig.

- Adriana van der Meulen

Zeer fijne communicatie

15 juni 2024

Communicatie was top en in feite liep alles helemaal volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo aangenaam.

- Mariska Kramer

Totaal nieuw pand lijkt het!

8 juni 2024

De decoratie van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En dat tegen betaalbare kosten. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch interessant.

- Marije Martens

Tevreden

5 juni 2024

Wij kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Bovendien waren de offertes scherp en vlot binnen.

- Petra de Bruin

Snel afgehandeld

25 mei 2024

Offertes gauw ontvangen van een aantal tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep volgens gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was heel erg uitvoerig uitgewerkt.

- Michiel Schipper

Prima project en lage kosten

20 mei 2024

Na de offertes aantrekkelijk project plan gekregen. Vlot geleverd en tegen een prima tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Bart Driessen

Uitgelichte architecten uit Nieuw Buinen

Tekenbureau Heikens

H.J. Kniggestraat 23
9501 ND Stadskanaal
Nederland

06 25586304
http://www.tekenbureauheikens.nl/

Brink Teken- en Bouwadvies

Schoolkade 85
9581 HD Musselkanaal
Nederland

0599 651 058
http://brinktekenenbouwadvies.nl/

Gossen Afbouw

Hoofdstraat 118
9501 CR Stadskanaal
Nederland

0599 613 313
http://www.gossenafbouw.nl/