Architect Nieuw Dordrecht

Ben jij opzoek naar een professionele architect uit Nieuw Dordrecht die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Nieuw Dordrecht verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Nieuw Dordrecht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Nieuw Dordrecht gezocht?

Een architect in Nieuw Dordrecht vinden

Architect Nieuw Dordrecht
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuw Dordrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zwartemeer, Roswinkel en Erica bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nieuw Dordrecht

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Nieuw Dordrecht? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor je! Wij helpen je aan een kundige architect in Nieuw Dordrecht, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Nieuw Dordrecht te kunnen maken. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nieuw Dordrecht gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich veelvuldig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is natuurlijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand heel belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nieuw Dordrecht

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nieuw Dordrecht – Voor een unieke belevenis

Je kunt bovenop een architectenbureau in Nieuw Dordrecht ook overwegen om voor een zelfstandig architect in Nieuw Dordrecht te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je vaak net wat specifieker. Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Nieuw Dordrecht die zelfstandig opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een klus kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het geschikte adres. Met ons netwerk in Nieuw Dordrecht hebben wij altijd wel een architect die past bij wat je zoekt. Zo is er over het algemeen een architect beschikbaar om je klus tot een fijn einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend allerlei architecten in Nieuw Dordrecht naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nieuw Dordrecht nodig: de beste designers

Er zitten talloze belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Nieuw Dordrecht voor je kan verwezenlijken. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hiermee zal het dus een stuk makkelijker zijn om de aannemer voor de opdracht efficiënt aan het werk te zetten. De architect in Nieuw Dordrecht zal immers nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hierdoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Nieuw Dordrecht absoluut de beste optie. Je kunt dan alle werkzaamheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een pro over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere dingen, zoals het optrekken met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nieuw Dordrecht.

Nu interieurarchitect uit Nieuw Dordrecht zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nieuw Dordrecht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nieuw Dordrecht maakt jouw leven mooier

Het vinden van de kundige binnenhuisarchitect in Nieuw Dordrecht is betrekkelijk eenvoudig dankzij een aantal stappen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kan vinden. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het wanneer je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Ook is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Nieuw Dordrecht. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nieuw Dordrecht.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuw Dordrecht?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuw Dordrecht‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nieuw Dordrecht – voor een knappere tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is nimmer makkelijk geweest om uit te komen bij de passende persoon voor deze taken. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een competente tuinarchitect in Nieuw Dordrecht in aanraking komen. Als je de juiste stappen volgt, kom je snel verder.

Via onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nieuw Dordrecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nieuw Dordrecht – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je onderhand geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens meerdere architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de tarieven van een architect in Nieuw Dordrecht en kies je gelijk de allerbeste architect uit. Als de informatie die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nieuw Dordrecht?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nieuw Dordrecht te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nieuw Dordrecht

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nieuw Dordrecht. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nieuw Dordrecht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nieuw Dordrecht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nieuw Dordrecht

Vlot en kundig

30 november 2023

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren snel binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Esther van de Ven

Snel en tevreden

23 november 2023

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en project waren snel binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Jessica Huisman

Super klantvriendelijk

12 november 2023

Super ervaring door klantvriendelijkheid, professionaliteit en meedenken. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Claudia de Jonge

Direct fijn gevoel

11 november 2023

Vanaf het allereerste contact kregen wij vertrouwen en deskundigheid. Na ontvangst offerte werden onze voorkeuren geïnventariseerd en kregen we aanvullende opties. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Erg goed!

- Martijn van der Horst

De uitvoerende partij was geweldig

2 november 2023

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. Allicht betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Dit bureau is oprecht met je restauratie begaan.

- Kelly van Doorn

Content

24 oktober 2023

We kregen al snel het project toegestuurd na telefonisch doornemen van de ligging bij ons op locatie. De offerte was scherp plus we hadden snel reacties.

- Arjan Vos

Vakkundig

19 oktober 2023

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was professioneel opgesteld.

- Rogier van Doorn

Offertes vlot binnen

13 oktober 2023

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en plan binnen. Aan te raden.

- Eva Smeets

De transformatie van onze wensen naar praktijk: Top

2 oktober 2023

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Albert Boer

Uitgelichte architecten uit Nieuw Dordrecht

BVB Meijer

Oosterdiep Westzijde 22
7881 GL Emmer-Compascuum
Nederland

06 47781198
http://www.bvbmeijer.nl/

DETAIL 10 architectuur en bouwkunde

Valtherlaan 214
7815 BH Emmen
Nederland

06 53668349
http://www.detail10.nl/

Artotech Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo

Ullevi 13
7825 SC Emmen
Nederland

0591 675 001
https://www.artotech.nl/