Architect Nieuw Vennep

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Nieuw Vennep?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Nieuw Vennep verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Nieuw Vennep – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Nieuw Vennep gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Nieuw Vennep
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 82 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuw Vennep, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Weteringbrug, Abbenes en Burgerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nieuw Vennep

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Nieuw Vennep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Niet enkel vertellen we je waar je op moet letten gedurende je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend meerdere architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nieuw Vennep gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Nieuw Vennep. Een architectenbureau in Nieuw Vennep heeft doorgaans enkele diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee jouw vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Veelal heeft een architectenbureau in Nieuw Vennep meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nieuw Vennep

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nieuw Vennep – Voor een geweldige ervaring

Je kunt naast een architectenbureau in Nieuw Vennep ook overwegen om voor een zelfstandige architect in Nieuw Vennep te gaan. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je doorgaans net wat specifieker. Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Nieuw Vennep die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Architect gezocht in Nieuw Vennep is geen simpele taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen bijstaan. Met ons netwerk in Nieuw Vennep hebben wij constant wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er iedere keer een architect te vinden om jouw project tot een aantrekkelijk einde te brengen. Daarbuiten is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend diverse architecten in Nieuw Vennep naast mekaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nieuw Vennep nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Nieuw Vennep van waarde zijn met geschikte oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

In het bijzonder indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Nieuw Vennep van betekenis zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nieuw Vennep.

Nu interieurarchitect uit Nieuw Vennep zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nieuw Vennep zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nieuw Vennep maakt jouw leven mooier

Indien je de binnenzijde van je woning zo mooi mogelijk gaat maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat doorgaans vele malen beter wanneer je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Nieuw Vennep is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Nieuw Vennep in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nieuw Vennep.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuw Vennep?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuw Vennep‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nieuw Vennep – voor een mooiere tuin

Vind je het ingewikkeld om een professionele tuinarchitect in Nieuw Vennep te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het omvangrijke aanbod de juiste prof te vinden. Al betekent dit uiteraard niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die precies aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je ongecompliceerd meerdere partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nieuw Vennep.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nieuw Vennep – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je onderhand eens willen zien wat we voor je kunnen doen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via onze offertemogelijkheid.

Zo krijg je onmiddellijk inzicht in de prijzen van een architect in Nieuw Vennep en kies je meteen de allerbeste architect uit. Indien de informatie die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een kundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus snel tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag vandaag nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nieuw Vennep?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nieuw Vennep te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nieuw Vennep

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nieuw Vennep. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nieuw Vennep en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nieuw Vennep die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nieuw Vennep

De begeleiding was geweldig

22 mei 2023

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Charlotte de Groot

Erg klantvriendelijk

14 mei 2023

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, scherp, meedenkend en gestructureerd verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Martin Sanders

Ziet er opnieuw keurig uit

10 mei 2023

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en vlug offertes gevraagd en ontvangen. Het hele traject was betekenisvol en inclusief vele mogelijkheden en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze voorkeuren. We werden gedurende de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Marieke Bakker

Artistiek en niet duur

3 mei 2023

We ontvingen een prima plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg gelukkig.

- Remco Koning

Vlug ontvangst offertes

28 april 2023

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete planning was daarna vlot binnen. Aanrader

- Rob Kuipers

Snel en tevreden

16 april 2023

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Offertes en plan waren gauw binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Marco Vos

Goed inrichting

9 april 2023

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg smaakvol geworden. Zeer gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Stefan van de Veen

Meteen een klik

5 april 2023

We leken meteen op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbieding toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het was echt een hoop maatwerk en kwam met allemaal ludieke opties. De uiteindelijke rekening viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze aanboden!

- Franciscus Jonker

Fatsoenlijk rekening gehouden

21 maart 2023

Wat voor ons heel belangrijk was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd alsmede de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd top gepland en nagekomen.

- Pieter de Wit

Uitgelichte architecten uit Nieuw Vennep

Het Kareol

Van Lennepweg 36
2111 HV Aerdenhout
Nederland

023 524 8057
http://www.villakareol.nl/

Dutch Glass Design

Leidsevaart 36
2114 AD Vogelenzang
Nederland

023 527 4974
http://www.dutchglassdesign.nl/

Vital Places B.V.

Hoofdweg Oostzijde 1334A
2153 LT Nieuw-Vennep
Nederland

0252 687 850
http://www.vitalplaces.eu/