Architect Nieuwe Wetering

Behoefte aan een betaalbare architect in Nieuwe Wetering die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Nieuwe Wetering verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Nieuwe Wetering – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Nieuwe Wetering gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Nieuwe Wetering
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwe Wetering, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Woubrugge, Oude Wetering en Oud Ade bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nieuwe Wetering

Ook al voor een heel lange tijd op zoek naar een architect in Nieuwe Wetering? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de competente professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en ontwerp. Wij snappen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een competente kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te assisteren die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een perfecte architect in Nieuwe Wetering. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je nauwkeurig waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nieuwe Wetering gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. De persoon zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te verwezenlijken. Een architect is zodoende ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die aangenaam is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een perceel, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerterrein. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nieuwe Wetering

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nieuwe Wetering – Voor een geweldige ervaring

Het is relevant dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een ontzettend groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Dit zien we dus regelmatig bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus substantieel meer ervaring in huis. De architect in Nieuwe Wetering zal dan ook onmisbaar zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook beduidend. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nieuwe Wetering nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Nieuwe Wetering van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Nieuwe Wetering in te vliegen. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nieuwe Wetering.

Nu interieurarchitect uit Nieuwe Wetering zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nieuwe Wetering zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nieuwe Wetering maakt jouw leven beter

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Nieuwe Wetering is vrij gemakkelijk dankzij een aantal stappen. Door het volgen van deze stappen vind je een deskundige binnenhuisarchitect in Nieuwe Wetering. Wanneer je een aanvraag invult, helpt het als je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bij je zoektocht naar de perfecte architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een specifieke persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nieuwe Wetering.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuwe Wetering?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuwe Wetering‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nieuwe Wetering – voor een knappere tuin

Wil je binnenkort je tuin eens doortastend onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Nieuwe Wetering absoluut de inspanning waard. Want via een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren tevreden mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Nieuwe Wetering kun je echt alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Nieuwe Wetering of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal een optie is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nieuwe Wetering.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nieuwe Wetering – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Nieuwe Wetering helder te krijgen is het meestal handig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het noodzakelijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Als een architect uit Nieuwe Wetering sommige taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de prijsstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog enkele offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nieuwe Wetering?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nieuwe Wetering te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nieuwe Wetering

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nieuwe Wetering. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nieuwe Wetering en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nieuwe Wetering die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nieuwe Wetering

Volkomen nieuw pand lijkt het!

24 mei 2024

De inrichting van ons pand heeft een prima make over gekregen. En niet geheel onbenullig, netjes binnen ons budget. Het hele pakket was top, van prijs tot het meedenken.

- Karin Bosch

Offertes vlot binnen

17 mei 2024

De offertes waren ontvangen en binnen aanzienlijk korte tijd een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken plan. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aanrader

- Hanneke Maas

Vakkundig

4 mei 2024

Eerlijk adviseren na ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was inzichtelijk en overzichtelijk. Vergelijken van offertes aan te raden.

- Ruben Vermeulen

Prachtig meesterwerk voor een goede prijs

30 april 2024

De offerte was redelijk en een afspraak voor het doorspreken van onze wensen was zo vervaardigd. Het enthousiasme van de architect was besmettelijk en we kregen diverse opties en materialen om uit te kiezen zonder dat het gelijk behoorlijk over ons budget ging. Zeer tevreden.

- Roel de Lange

Afspraken worden nagekomen

26 april 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn top nagekomen en prima prijs. Werden snel gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het goed voor elkaar, bedankt.

- Elizabeth Smeets

Enorm effectief

13 april 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer geweldig uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Vanessa van de Velden

Aantrekkelijk plan en goed uitgewerkt

11 april 2024

Allereerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al gauw aan de slag. Voornamelijk de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Chantal Willemsen

Schappelijke prijs voor schitterend werk

4 april 2024

De wensen bespreken volgde vlug na de offerte. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een mooi plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Guido Hendriks

Enorm doeltreffend

25 maart 2024

Het kantoor ziet er nu weer schitterend uit en het contact verliep heel effectief.

- Petronella Molenaar

Uitgelichte architecten uit Nieuwe Wetering

Elles & Hellen – Decor & Architectuur

Weversbaan 19
2352 BZ Leiderdorp
Nederland

071 744 0048
http://www.elles-hellen.nl/

Blauwdruk bouw

Ondernemingsweg 66 F
2404 HN Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 785 393
https://blauwdrukbouw.nl/

Teken-Visie

Van Nesstraat 25a
2404 AV Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 700 569
http://www.teken-visie.nl/