Architect Nieuwehorne

Zoek jij een expert voor jouw ontwerpen in Nieuwehorne?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Nieuwehorne verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Nieuwehorne – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Architect Nieuwehorne gezocht?

Laat je snel helpen

Architect Nieuwehorne
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwehorne, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oldeholtwolde, Nijeholtpade en Ter Idzard bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nieuwehorne

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Nieuwehorne? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd eenvoudig. We snappen dit maar al te goed, het wordt door het behoorlijke aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Nieuwehorne. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken als je voor een architect in Nieuwehorne wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nieuwehorne gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Nieuwehorne. Wanneer je op zoek bent naar een partij die allerlei disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Nieuwehorne aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Nieuwehorne beschikt over architecten met allerlei expertises, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je klus. Tevens is het mogelijk dat een architectenbureau in Nieuwehorne je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die zelfvoorzienend te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nieuwehorne

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nieuwehorne – Voor een geweldige ervaring

Wanneer er een architect in Nieuwehorne gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Nieuwehorne gezocht. Dit zien we dus dikwijls bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich in het bijzonder puur op de inrichting en deze zal doorgaans geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Hierdoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisatie. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nieuwehorne nodig: de beste designers

Er zitten diverse belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Nieuwehorne voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer erg eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Nieuwehorne weet exact wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je gebouw aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je locatie? Dan is een interieurarchitect in Nieuwehorne absoluut de beste optie. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over onder andere de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Nieuwehorne hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nieuwehorne.

Nu interieurarchitect uit Nieuwehorne zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nieuwehorne zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nieuwehorne maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is natuurlijk niet zo dat je de allereerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door een paar stappen te doorlopen helemaal niet zo moeilijk om een goede binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een professionele binnenhuisarchitect in Nieuwehorne. Indien je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw project.

Bij je zoektocht naar de ideale architect helpt wat veldonderzoek. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een bepaalde professional binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd rustig aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nieuwehorne.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuwehorne?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nieuwehorne‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nieuwehorne – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Nieuwehorne. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Nieuwehorne houdt rekening met je persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Nieuwehorne om te kijken wat de opties zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nieuwehorne.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nieuwehorne – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Nieuwehorne helder te krijgen is het meestal goed een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het raadzaam dat je voldoende duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Indien een architect uit Nieuwehorne sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke prijzen! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je prijsstelling van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nieuwehorne?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nieuwehorne te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nieuwehorne

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nieuwehorne. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nieuwehorne en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nieuwehorne die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nieuwehorne

Alleen al het opzet is prachtig.

7 november 2022

Nu al zo tevreden met onze binnen gekregen ontwerpen. Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet bovenmatig.

- Wilhelmus Driessen

Plan was kritisch, uitvoeren beter

3 november 2022

Er wordt met je mee gedacht voor het plan van verbouwen. Natuurlijk betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Bedrijven die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Gerardus de Koning

Voelde meteen fijn

26 oktober 2022

Sinds het eerste gesprek kregen wij vertrouwen en professionaliteit. Na ontvangst offerte werden onze wensen geïnventariseerd en kregen we aanvullende opties. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer belangrijk en daarom enorm tevreden.

- Nancy Verbeek

Tevreden

20 oktober 2022

Wij kregen al snel het idee toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. De offerte was scherp en we hadden gauw reacties.

- Hendrik van der Laan

Vakman!

11 oktober 2022

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Tarief was ook fijn.

- Michel de Ruiter

Ging keurig in overleg

6 oktober 2022

Zowel de werkzaamheden als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen correct in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Roy Timmermans

Ging lekker snel

26 september 2022

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is helemaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal feitelijk een stuk soepeler dan gedacht en de tuin ziet er beeldschoon uit.

- Roel de Leeuw

Prima inrichting

22 september 2022

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg smaakvol geworden. Super gelukkig met de resultaten tegen een scherpe prijs. Echt een vakman. Indien we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Alexander van den Heuvel

Geheel grondig opgeleverd

12 september 2022

Na een telefonische afspraak kregen we vlot de concrete offerte. Aansluitend fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook ontwerp materialen meegenomen, echt top! Super georganiseerd!

- Pascal Evers

Uitgelichte architecten uit Nieuwehorne

Wind Groep

Burgemeester Wuiteweg 35
9203 KA Drachten
Nederland

0512 571 471
http://www.windgroep.nl/

BCN-Groep BV

Lavendelheide 11
9202 PD Drachten
Nederland

0512 542 111
http://www.bcn-groep.nl/

Bouwkundig Tekenbureau Van der Meulen

Cornelis Rienks de Boerstraat 95
9204 LG Drachten
Nederland

0512 543 272
https://www.btvdm.nl/