Architect Nijeholtwolde

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Nijeholtwolde?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Nijeholtwolde verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Nijeholtwolde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Nijeholtwolde gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Nijeholtwolde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nijeholtwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nijelamer, Oldetrijne en Oldeholtwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nijeholtwolde

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Nijeholtwolde? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Nijeholtwolde, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Nijeholtwolde te kunnen maken. Via ons kun je makkelijk, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nijeholtwolde gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Daarbuiten is het zo dat een architect je kan begeleiden met het realiseren van de droomwoning. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de juiste aannemers om de klus te verwezenlijken. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus elke kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nijeholtwolde

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nijeholtwolde – Voor een unieke ondervinding

Indien er een architect in Nijeholtwolde gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk flink. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus doorgaans bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich vooral puur op de inrichting en deze zal meestal geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Het contrast tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met iemand die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nijeholtwolde nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in fabelachtig dure villa’s en enorme huizen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Nijeholtwolde kan je bovendien informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier aanzienlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Vooral als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Nijeholtwolde van waarde zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat totaal is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nijeholtwolde.

Nu interieurarchitect uit Nijeholtwolde zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nijeholtwolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nijeholtwolde maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenkant van je woonhuis zo kleurrijk mogelijk gaat maken dan kun je altijd zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit als je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Nijeholtwolde is dikwijls gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Nijeholtwolde in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nijeholtwolde.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nijeholtwolde?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nijeholtwolde‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nijeholtwolde – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Nijeholtwolde absoluut de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een geweldig resultaat waar je nog veel jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Nijeholtwolde houdt rekening met jouw specifieke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Nijeholtwolde of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nijeholtwolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nijeholtwolde – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vergelijk dan eens enkele architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze methode kun je de tariefstelling van een architect uit Nijeholtwolde makkelijk vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste kosten aangeboden krijgt! Hoe concreter je bent bij het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste vakmensen kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je kosten van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nijeholtwolde?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nijeholtwolde te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nijeholtwolde

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nijeholtwolde. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nijeholtwolde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nijeholtwolde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nijeholtwolde

Begaan en nieuwe ideeën

25 mei 2024

Uitzonderlijk maar ze bestaan nog, architecten die werkelijk luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. We zijn jullie erkentelijk.

- Arie Mol

Ontwerp is al zo mooi

22 mei 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo enthousiast! De gemakkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de werkelijke factuur.

- Nancy Verbeek

Super inrichting

15 mei 2024

We zijn prachtig geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De tarieven waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Cornelia van Dijk

Uitgebreid projectplan tegen mooie kosten ontvangen.

5 mei 2024

Na de offertes mooi project plan gekregen. Vlot ook en tegen een mooie prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Raymond Driessen

Offertes gauw binnen

3 mei 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete project was daarna snel binnen. Aanrader

- Dennis van Dongen

Vlot en capabel

25 april 2024

Al eerder vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Echt super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Renate van de Velden

Formidabel concept

14 april 2024

Het opgeleverde project was doordacht en de kosten relatief laag. Vlot geschakeld hierover dus prettig.

- Mark Jonker

Interpretatie naar praktijk was schitterend

10 april 2024

De prijs was prima en hoe de uitvoering is gegaan van onze ideeën naar de praktijk was echt super.

- Sandra van der Linden

Offertes vlot binnen

4 april 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en project binnen. Aan te raden.

- Linda Vermeulen

Uitgelichte architecten uit Nijeholtwolde

Sipma Architecten

Businesspark Friesland-West 41
8447 SL Nijehaske
Nederland

0513 625 015
https://burosipma.nl/

VendeV Bouwkunde

Haskeruitgang 109
8447 CK Heerenveen
Nederland

0513 434 823
http://www.vendev.nl/

Veenstra Corporate Communicatie & Ontwerp

Tinweg 4
8471 XK Wolvega
Nederland

0561 617 100
http://www.veenstra-cco.nl/