Architect Nuis

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Nuis?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Nuis verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Nuis – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Nuis gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Nuis
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nuis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lucaswolde, Noordwijk en De Wilp bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Nuis

Al voor een langere periode zoekende naar die perfecte architect in Nuis? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de kundige professional die er voor je is voor alle werkzaamheden die aankomen op interieur en ontwerp. Wij begrijpen dit maar al te goed, het wordt door het grote aanbod nu niet bepaald makkelijk gemaakt om een verstandige kandidaat te vinden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Nuis. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Dankzij onze hulp sta je er niet alleen voor en weet je exact waar je op moet letten.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Nuis gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook indien je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de geschikte aannemers om de klus te verwezenlijken. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er veelal ook goed aan om een architect in te schakelen.

Dit komt overwegend door het feit dat men toch wel graag een bruikbaar pand wilt hebben, met een inrichting die prettig is voor zowel de werknemers als voor de consument. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Het kan gaan om de gehele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de plaatsing van een tuin of parkeerterrein. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Nuis

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Nuis – Voor een bijzondere ondervinding

Naast een architectenbureau wordt er ook vaak een zelfstandige architect gezocht in Nuis. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Nuis die autonoom opereert en geheel zijn eigen stijl en invulling aan een ontwerp kan geven.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het correcte adres. Via ons netwerk in Nuis hebben wij altijd wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is je project iedere keer tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Nuis met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Nuis nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van tv-series van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn diverser inzetbaar. Ook in de kleinste woning kan een interieurarchitect in Nuis van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier enorm kunnen vergroten.

Juist indien de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Nuis in te huren. Een interieurarchitect is helemaal op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw specifieke situatie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Nuis.

Nu interieurarchitect uit Nuis zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Nuis zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Nuis maakt jouw leven aantrekkelijker

Ben je van plan om de inrichting van je woonhuis binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat doorgaans vele malen beter indien je dit laat doen door een prof.

Een binnenhuisarchitect in Nuis is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Nuis straalt je woning een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Nuis.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nuis?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Nuis‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Nuis – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Nuis. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een schitterend resultaat waar je nog talrijke jaren plezier van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Nuis houdt rekening met jouw persoonlijke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Nuis om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Nuis.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Nuis – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het steevast een zeer goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Nuis iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke bedragen! Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je tarieven van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Nuis?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Nuis te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Nuis

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Nuis. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Nuis en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Nuis die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Nuis

Een concept op maat

19 juli 2024

We ontvingen meerdere ontwerpen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Onwijs behulpzaam en met bezieling hebben we dus nu een prachtige nieuwe inrichting!

- Christiaan Driessen

Interpretatie naar praktijk was schitterend

10 juli 2024

Onze wensen zijn goed vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Barbara Kramer

Hoeven niks meer zelf te doen

29 juni 2024

We zijn ontzorgd na het opstellen van ons project. Het is erg smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Michael Dijkstra

Klantgericht

25 juni 2024

Buitengemeen professionele maar klantvriendelijke benaderingswijze door de betreffende binnenhuisarchitect. Mooie prijs via offerte gehad en het projectplan snel ontworpen en gekregen.

- Robertus van de Pol

Uitvoerig projectplan tegen mooie tarieven ontvangen.

15 juni 2024

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan ontvangen. Vlot geleverd en tegen een mooi tarief. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Prachtig!

- Jasper Kramer

De uitvoerende partij was geweldig

8 juni 2024

Grondig project voor de verbouwing, denken met je mee. Begrijpelijk betaal je voor wat ze doen echter met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Hanneke van den Bosch

Begaan en nieuwe ideeën

4 juni 2024

Uitzonderlijk maar ze bestaan nog, architecten die echt luisteren naar je wensen in plaats van alleen maar hun stijl door te drukken. Bedankt Architectenkaart.

- Yvonne van Loon

Onmiddellijk een klik

30 mei 2024

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbod toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was persoonlijk en met toffe opties. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de mogelijkheden die ze boden!

- Matthijs de Graaf

Afspraak is afspraak

20 mei 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn grondig nagekomen en nette prijs. Er was vlot persoonlijk contact wat aangenaam was. Architectenkaart heeft het top voor elkaar, bedankt.

- Caroline Schipper

Uitgelichte architecten uit Nuis

Professionals
/architect

Landgoed Die Hoeghte

Stationsweg 10B
9845 AJ Visvliet
Nederland

0594 613 889
http://www.landgoeddiehoeghte.com/

Oorburg Installaties

Werfstraat 12
9974 RD Zoutkamp
Nederland

06 23956383
http://www.oorburginstallaties.nl/