Architect Ochten

Zoek jij een topper voor jouw ontwerpen in Ochten?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Ochten verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Ochten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Ochten gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Ochten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 88 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ochten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Boven Leeuwen, Beneden Leeuwen en Puiflijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Ochten

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Ochten? Dan ben je bij ons aan het correcte adres. Wanneer je door het overweldigende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze site vindt je alle info die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Ochten te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Ochten gezocht? Waar let je op?

Meestal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Ochten. Een architectenbureau in Ochten heeft gemiddeld meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Omdat een architectenbureau in Ochten beschikt over architecten met diverse specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die exact weet wat je nodig hebt voor je karwei. Voornamelijk omdat er een aantal architecten werken, is het mogelijk om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Ochten

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Ochten – Voor een geweldige ervaring

Indien er een architect in Ochten gezocht wordt, zoekt men meestal niet naar een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een erg groot verschil. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal regelmatig geen schets maken van hoe dat eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke kennis en specialisme. De architect in Ochten zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Ochten nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Ochten van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier geweldig kunnen vergroten.

Juist wanneer de ruimte beperkt is, is het verstandig om een interieurarchitect uit Ochten in te vliegen. Een interieurarchitect in Ochten is volledig op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aantrekkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Ochten.

Nu interieurarchitect uit Ochten zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Ochten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Ochten maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je pand eerdaags eens fors onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Ochten is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Ochten straalt je woonhuis een zekere mate van eenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Ochten.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ochten?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Ochten‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Ochten – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Ochten. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren tevreden mee bent. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Ochten kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Ochten of hij of zij een schets voor je uit wil werken. Je zult perplex staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Ochten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Ochten – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Ochten helder te krijgen is het doorgaans goed een offerte aan te vragen. Het helpt indien je een aardig beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Ochten iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke prijzen! Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je tarieven van architect wanneer je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Ochten?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Ochten te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Ochten

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Ochten. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Ochten en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Ochten die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Ochten

Geheel top opgeleverd

18 januari 2023

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Super geregeld!

- Natascha Molenaar

Geheel grondig opgeleverd

13 januari 2023

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Prima geregeld dus!

- David Scholten

Geweldig effectief

6 januari 2023

Het kantoorgebouw ziet er nu weer mooi uit en het contact verliep heel effectief.

- Iris Sanders

Mooi plan en lage prijzen

28 december 2022

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan gekregen. Vlot ook en tegen een mooie prijs. We zijn ZO enthousiast over onze nieuwe vloer en andere aangebrachte verbeteringen. Top!

- Maaike Meijer

Creatieve oplossingen

24 december 2022

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. De communicatie ging gemakkelijk en de prijs prima.

- Simone Dekker

Perfect ontzorgd

16 december 2022

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. Aansluitend fysiek een afspraak op locatie gemaakt en er werden ook monster materialen meegenomen, echt top! Top geregeld dus!

- Mariska Smeets

Zeer prettige communicatie

8 december 2022

De communicatie met het bureau waarmee we de deal maakte was uitermate goed en daarmee waren we in feite al om. Het project werd op een onbevangen wijze nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Sander Scholten

Snel gefixt!

29 november 2022

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt geweldig geworden!

- Erwin Kuiper

Creatief en niet duur

22 november 2022

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg gelukkig.

- Jolanda Postma

Uitgelichte architecten uit Ochten

Kap+Ko

Postenhof 15
6655 AK Puiflijk
Nederland

06 30457695
http://www.kapenberk.nl/

Omega Architecten

Klepperheide 22
6651 KM Druten
Nederland

0487 518 889
http://omega-architects.com/nl/

frank marcus architecten

Van Heemstraweg 42-44
6658 KH Beneden-Leeuwen
Nederland

06 43203646
http://www.marcus-architecten.nl/