Architect Odoorn

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw ontwerpen in Odoorn?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Odoorn verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Odoorn – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Odoorn gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Odoorn
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Odoorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eerste Exloermond, Exloerveen en Ees bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Odoorn

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Odoorn? Dan hebben wij prachtig nieuws voor je! Indien je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Odoorn te kunnen maken. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Odoorn gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich vaak af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Daarnaast is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een zakelijk pand wilt hebben, met een inrichting die behaaglijk is voor zowel de werknemers als voor de klant. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Odoorn

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Odoorn – Voor een geweldige belevenis

Wanneer er een architect in Odoorn gezocht wordt, zoekt men over het algemeen niet naar een stylist of vormgever. Die variëren namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Odoorn gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal doorgaans geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus beduidend meer deskundigheid in huis. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook nagenoeg altijd een architect om de hoek kijken. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanzienlijk. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Odoorn nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in krankzinnig dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Odoorn van waarde zijn met slimme oplossingen die je woonplezier gigantisch kunnen vergroten.

Vooral wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Odoorn van belang zijn. Een interieurarchitect in Odoorn is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je pand te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Odoorn.

Nu interieurarchitect uit Odoorn zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Odoorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Odoorn maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is uiteraard niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoongids tegenkomt, al is het door sommige stappen te doorlopen helemaal niet zo lastig om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Met deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij kunt vinden. Als je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Een architect kan dan inschatten of hij of zij affiniteit heeft met jouw klus.

Hiernaast is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Odoorn. Je doet er altijd goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Odoorn.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Odoorn?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Odoorn‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Odoorn – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan absoluut eens een tuinarchitect in Odoorn. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog talrijke jaren blij mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of uitgerekend zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Een tuinarchitect in Odoorn houdt rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin exact ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Odoorn of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Odoorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Odoorn – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het doorgaans een zeer goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt indien je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Wanneer een architect uit Odoorn specifieke taken niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo tijdig mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag direct nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Odoorn?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Odoorn te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Odoorn

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Odoorn. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Odoorn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Odoorn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Odoorn

Artistiek en niet duur

14 juli 2024

We ontvingen een aantrekkelijk plan met een flexibele kijk op het interieur. Prachtige nieuwe indeling van onze maisonnette is het resultaat. Heel content.

- Mirjam van der Horst

Fantastisch concept

7 juli 2024

Het opgeleverde plan was doordacht en de kosten relatief laag. Het contact verliep snel.

- Ruben van der Horst

Ziet er weer netjes uit

2 juli 2024

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Ook kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarin rekening houdende met onze wensen. We werden tijdens de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Johannes van Loon

Tuin ziet er weer top uit

22 juni 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlug aan de slag. Vooral de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Niels Hermans

Onmiddellijk goed gevoel

16 juni 2024

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er fatsoenlijk uit. Daarbuiten werden de gemaakte afspraken ook netjes nagekomen. Enorm prettig!

- Remco Groen

Snel gefixt!

9 juni 2024

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO fraai geworden!

- Nancy van Dijk

Een schets op maat

5 juni 2024

Er is gekeken naar onze wensen en ons budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Adriana Huisman

Prachtige metamorfose

28 mei 2024

De inrichting van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En dat tegen betaalbare prijzen. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Kelly van Loon

Vlot georganiseerd!

22 mei 2024

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gepland.

- Mariska van Beek

Uitgelichte architecten uit Odoorn

BVB Meijer

Oosterdiep Westzijde 22
7881 GL Emmer-Compascuum
Nederland

06 47781198
http://www.bvbmeijer.nl/

Beld B.V.

Hoevenkamp 10
9461 HE Gieten
Nederland

06 46056712
http://www.vitruviusbouw.nl/

Tekenbureau Heikens

H.J. Kniggestraat 23
9501 ND Stadskanaal
Nederland

06 25586304
http://www.tekenbureauheikens.nl/