Architect Oldelamer

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw ontwerpen in Oldelamer?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Oldelamer verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Oldelamer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Oldelamer gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Oldelamer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oldelamer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nijelamer, Munnekeburen en Oldetrijne bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oldelamer

Wil je aan de slag met een competente en kundige architect in Oldelamer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Indien je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn wij er om je verder te begeleiden!

Op deze site vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Oldelamer te kunnen maken. Via ons kun je gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een aantal architecten vergelijken om direct tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oldelamer gezocht? Waar let je op?

Wanneer je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans fors dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Oldelamer. Een architectenbureau in Oldelamer heeft over het algemeen meerdere verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Oldelamer meerdere architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Juist omdat er een aantal architecten werken, is het denkbaar om een gunstiger tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oldelamer

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oldelamer – Voor een unieke ondervinding

Het is fundamenteel dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Een architect is de persoon die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een specifieke inrichting of gebouw. Zeker bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal veelal geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke expertise en vakkundigheid. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Het onderscheid tussen een stylist en een architect is dan ook behoorlijk. Kies je voor een architect dan weet je absoluut dat je een partner hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oldelamer nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme huizen die je op tv voorbij ziet komen. Ook in de kleinste verblijf kan een interieurarchitect in Oldelamer van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Zeker wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Oldelamer van belang zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op jouw persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oldelamer.

Nu interieurarchitect uit Oldelamer zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oldelamer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oldelamer maakt jouw leven beter

Wanneer je de binnenzijde van je huis zo mooi mogelijk gaat maken dan kun je altijd zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je veelal veel beter uit wanneer je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Oldelamer is dikwijls gespecialiseerd in verschillende kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Dankzij een binnenhuisarchitect in Oldelamer straalt je woonhuis een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oldelamer.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oldelamer?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oldelamer‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oldelamer – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan beslist eens een tuinarchitect in Oldelamer. Want dankzij een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog vele jaren tevreden mee bent. Of je nu kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of juist zo zuinig mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Oldelamer kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Oldelamer om te kijken wat de opties zijn. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oldelamer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oldelamer – Stel een offerteaanvraag op!

Eigenlijk is het steevast een zeer goed plan om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het raadzaam dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Als een architect uit Oldelamer sommige werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je tariefstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oldelamer?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oldelamer te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oldelamer

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oldelamer. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oldelamer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oldelamer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oldelamer

Alleen al het opzet is prachtig.

25 november 2023

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo gedreven! Het proces verloopt soepel in en de kosten zeker niet buitensporig.

- Annemarie Schipper

Professioneel

16 november 2023

Aan veel was te merken dat duurzaamheid erg belangrijk is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was beroepsmatig opgesteld.

- Yvonne van Vliet

Hele prettige communicatie

5 november 2023

De communicatie met het bureau waarmee we de deal maakte was zeer goed en hiermee waren we in feite al om. Het project werd op een ongedwongen wijze nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals verwacht.

- Angela Groen

Erg bruikbaar proces

2 november 2023

We hebben een mooie rondleiding gekregen in de showroom. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Antonius Koster

Zeer functioneel

24 oktober 2023

Het kantoorgebouw ziet er nu weer voortreffelijk uit en het contact verliep heel efficiënt.

- Tim Meijer

Content met inrichting

15 oktober 2023

De inrichting van ons kantoor en de etalage zijn erg fraai geworden. Erg content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Wanneer we toe zijn aan nieuwe plannen komen we zeker terug.

- Miranda Bosch

Vlot en capabel

9 oktober 2023

We hebben eerder voor onze laatste restauratie gebruik gemaakt van Architectenkaart. Echt super snel offertes binnen, dikke pluim!

- Elizabeth Wolters

Vakkundig

7 oktober 2023

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Het projectplan was bekwaam opgesteld.

- Dave van Vliet

Degelijk en snel

25 september 2023

Schakelen met een vakman is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gepland.

- Janneke Timmermans

Uitgelichte architecten uit Oldelamer

Veenstra Corporate Communicatie & Ontwerp

Tinweg 4
8471 XK Wolvega
Nederland

0561 617 100
http://www.veenstra-cco.nl/

Sipma Architecten

Businesspark Friesland-West 41
8447 SL Nijehaske
Nederland

0513 625 015
https://burosipma.nl/

VendeV Bouwkunde

Haskeruitgang 109
8447 CK Heerenveen
Nederland

0513 434 823
http://www.vendev.nl/