Architect Oostdijk

Ben jij opzoek naar een top architect uit Oostdijk die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Architect Oostdijk verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Oostdijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Architect Oostdijk gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Oostdijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 59 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oostdijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oost Souburg, Ritthem en Vlissingen bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oostdijk

Al voor een langere tijd zoekende naar die geweldige architect in Oostdijk? Het vinden van de kundige persoon is lang niet altijd gemakkelijk. Door het overweldigende aanbod is het veelal complex om de kundige kandidaat te kiezen.

Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Oostdijk. Op deze site vertellen wij je alles wat je moet weten om een weloverwogen beslissing te maken wanneer je voor een architect in Oostdijk wilt gaan. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk makkelijker als voor het lezen van deze pagina.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oostdijk gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt wanneer een architect jou nu werkelijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je huis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is vanzelfsprekend ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oostdijk

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oostdijk – Voor een bijzondere belevenis

Het is belangrijk dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een ontzettend groot verschil. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Oostdijk gezocht. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal meestal geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisme. De architect in Oostdijk zal dan ook essentieel zijn bij de bouw van een nieuw pand. Beide partijen hebben elk dus een totaal andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oostdijk nodig: de beste designers

Er zitten meerdere belangrijke voordelen aan wat een interieurarchitect in Oostdijk voor je kan uitvoeren. Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald pand in kaart te brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer heel makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Oostdijk zal immers nauwkeurig weten wat er wel en wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Daardoor weet je zeker dat je pand aan alle mogelijke voorwaarden zal voldoen. Daarbuiten is het mogelijk om met een architect veel meer tijd over te houden, dit is vooral zo bij een interieurarchitect in Oostdijk. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een zorgeloos gevoel aan een specialist over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere kwesties, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oostdijk.

Nu interieurarchitect uit Oostdijk zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oostdijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oostdijk maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de inrichting van je woning straks eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf daarmee aan de slag gaan. Toch ben je meestal veel beter uit indien je dit aan een professional uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Oostdijk is dikwijls gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Oostdijk straalt je pand een zekere mate van uniformiteit uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oostdijk.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oostdijk?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oostdijk‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oostdijk – voor een knappere tuin

Vind je het uitdagend om een kundige tuinarchitect in Oostdijk te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het stevige aanbod de juiste professional te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Als je de geschikte stappen volgt, kom je gauw verder.

Met onze 3 gratis offertes zal je binnen een korte periode al in contact komen met de beste tuinarchitect die je maar kunt vinden.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oostdijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oostdijk – Stel een offerteaanvraag op!

Om de tariefstelling van een architect in Oostdijk scherp te krijgen is het doorgaans handig een offerte aan te vragen. Het helpt als je een fatsoenlijk beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Mocht het architectbureau in Oostdijk iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijzen van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oostdijk?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oostdijk te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oostdijk

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oostdijk. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oostdijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oostdijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oostdijk

Specialist!

25 september 2021

Vakwerk en persoonlijke benadering tegen een eerlijke prijs.

- Jacqueline de Graaf

Direct fijne klik

17 september 2021

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbod toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met allemaal ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke prijzen vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Martinus Verbeek

Ging goed in overleg

11 september 2021

Zowel de taken als de tijdstippen waarop deze uitgevoerd werden gingen mooi in overleg. Erg fijn dat er zo veel rekening met ons is gehouden!

- Eric van der Laan

Ziet er opnieuw keurig uit

1 september 2021

De vormgeving van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en snel offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarbinnen rekening houdende met onze wensen. We werden gedurende de herinrichting super op de hoogte gehouden.

- Marianne van de Pol

Fijn op de hoogte gehouden

28 augustus 2021

Kregen een aantrekkelijk aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierop ook zeer aangenaam.

- Sharon van de Brink

Vlot en tevreden

17 augustus 2021

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle genoegzaamheid. Offertes en project waren vlot binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Saskia Kok

Hoeven niets meer zelf te doen

9 augustus 2021

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons plan. Het is zo mooi geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Esther de Jong

Competent

1 augustus 2021

Eerlijk en deskundig advies na snel ontvangst van de offertes. Het inrichtingsplan was begrijpelijk en gestructureerd. Offertes bespreken en met elkaar vergelijken is een intelligent idee.

- Evelien de Bruin

Offertes gauw binnen

25 juli 2021

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete plan was daarna snel binnen. Aan te raden.

- Inge van de Berg

Uitgelichte architecten uit Oostdijk

Jobse Bouwtechniek & Management

Hunzestraat 25
4388 SL Oost-Souburg
Nederland

06 13652264
http://www.jobsebouwtechniekzeeland.nl/

Proso Groep

Zandstraat 2
4331 ND Middelburg
Nederland

0118 216 780
http://www.proso.nl/

Stichting Centrum voor Beeldende Kunsten, Vormgeving en Architectuur Zeeland

Balans 17
4331 BL Middelburg
Nederland

0118 611 443
http://www.cbkzeeland.nl/