Architect Oudenbosch

Wil jij een betaalbare architect in Oudenbosch die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Oudenbosch verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Oudenbosch – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Oudenbosch gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Oudenbosch
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oudenbosch, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Klundert, Fijnaart en Moerdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oudenbosch

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Oudenbosch? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wanneer je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te assisteren!

Niet alleen vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen verscheidene architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verschillende offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oudenbosch gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu in feite van dienst zou kunnen zijn. De professional zal je helpen met vrijwel alles wat ziet op het ontwerpen van een gebouw tot het inrichten van een tuin of woonhuis. Ook als je je droomwoning wilt realiseren neem je een architect in de hand. Zo weet hij meestal ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is daarom ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een kantoorpand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een onderneming over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er in feite voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oudenbosch

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oudenbosch – Voor een unieke ondervinding

Je kunt behalve een architectenbureau in Oudenbosch ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Oudenbosch te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel gericht portfolio heeft en van je woning of pand een fantastisch ontwerp kan maken? Dan wordt er regelmatig een architect gezocht in Oudenbosch die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een project kan geven.

Architect gezocht in Oudenbosch is geen simpele opgave, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen assisteren. Via ons netwerk in Oudenbosch hebben wij steevast wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. Zo is er steeds een architect beschikbaar om jouw ontwerp tot een aantrekkelijk einde te brengen. Tevens is het ook nog eens goedkoop, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend een aantal architecten in Oudenbosch naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oudenbosch nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder inzetbaar dan in krankzinnig dure villa’s en gigantische huizen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Oudenbosch kan je in ieder geval informeren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier behoorlijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Oudenbosch van waarde zijn. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat perfect is toegespitst op jouw specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oudenbosch.

Nu interieurarchitect uit Oudenbosch zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oudenbosch zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oudenbosch maakt jouw leven aantrekkelijker

Indien je de binnenzijde van je huis zo mooi mogelijk gaat maken dan kun je altijd zelf hiermee aan de slag gaan. Desalniettemin is het effect meestal vele malen beter als je dit laat doen door een specialist.

Een binnenhuisarchitect in Oudenbosch is dikwijls gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Oudenbosch in te schakelen, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oudenbosch.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oudenbosch?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oudenbosch‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oudenbosch – voor een knappere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Oudenbosch beslist de moeite waard. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren blij mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je immer al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Oudenbosch houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en zorgt ervoor dat je tuin er precies zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Oudenbosch of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oudenbosch.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oudenbosch – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het meestal een erg goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. Het helpt wanneer je een goed beeld hebt van wat je van de architect verwacht. Indien een architect uit Oudenbosch bepaalde werkzaamheden niet voor je uit kan voeren, wil je dit liever zo bijtijds mogelijk weten.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag vandaag nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oudenbosch?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oudenbosch te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oudenbosch

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oudenbosch. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oudenbosch en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oudenbosch die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oudenbosch

Weer helemaal opgefrist

21 januari 2023

De inrichting van onze kantoren moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de beslissing met daarbinnen rekening houdende met onze behoeften. We werden tijdens de herinrichting geweldig op de hoogte gehouden.

- Vincent van Dijk

Tuin ziet er weer geweldig uit

14 januari 2023

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al snel aan de slag. Vooral de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Eveline de Jong

Afspraak is afspraak

7 januari 2023

Afspraken en leveringstermijnen worden prima nagekomen en prima prijs. Werden gauw gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Bianca Meijer

Afspraak is afspraak

29 december 2022

Afspraken en leveringstermijnen zijn top nagekomen en prima prijs. Werden vlot gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Christiaan van Veen

Ziet er opnieuw keurig uit

20 december 2022

De inrichting van onze kantoorpanden moest anders. Zo bij Architectenkaart terecht gekomen en direct offertes gevraagd en ontvangen. Het gehele traject was betekenisvol en inclusief vele opties en materialen. Bovendien kwam er een lichtplan op tafel. De architect hielp ons in het maken van de keuze met daarbinnen rekening houdende met onze wensen. We werden tijdens de herinrichting fantastisch op de hoogte gehouden.

- Guido van Loon

Onmiddellijk prettige klik

13 december 2022

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als allereerste een aanbieding stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op zeer korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke factuur viel zelfs iets lager uit door een van de opties die ze boden!

- Charlotte Groen

Meerdere ontwerpen op maat

5 december 2022

We ontvingen verschillende schetsen op maat naar aanleiding van onze wensen én budget. Onze wensen zijn gehoord en verbeterd. Met hulp en enthousiasme kregen we een prachtige nieuwe inrichting!

- Ramona Peters

Concept is al zo mooi

1 december 2022

Nu al zo tevreden met onze binnen gekregen ontwerpen. De gemakkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Roy Smeets

Volledig ontzorgd

21 november 2022

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de kosten te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook meteen staaltjes meegebracht. Goed geregeld dus!

- Björn van Dongen

Uitgelichte architecten uit Oudenbosch

CAD Visie

Penningweg 14
4879 AG Etten-Leur
Nederland

085 301 2413
http://www.cad-visie.nl/

Architektenburo Luud Van Ginneken B.V.

Krampenloop 57
4706 PT Roosendaal
Nederland

0165 537 877
http://www.vanginnekenbv.nl/

zone zuid architecten

Markt 54B
4701 PH Roosendaal
Nederland

0165 567 490
http://www.zonezuid.nl/