Architect Oudkarspel

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Oudkarspel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Oudkarspel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Oudkarspel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Architect Oudkarspel gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Oudkarspel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oudkarspel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sint Pancras, Dirkshorn en Waarland bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Oudkarspel

Ben je op zoek naar een kundige en competente architect in Oudkarspel? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een goede architect in Oudkarspel, wanneer je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen keuze voor een architect in Oudkarspel te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Oudkarspel gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans groot dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Oudkarspel. Als je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Oudkarspel aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Oudkarspel beschikt over architecten met aparte specialismes, is het makkelijk om je te koppelen aan een architect die precies weet wat je nodig hebt voor je project. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Oudkarspel je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Oudkarspel

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Oudkarspel – Voor een unieke ondervinding

Het is raadzaam dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is namelijk toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Dit zien we dus veelal bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist daarentegen is de partij die alleen maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanmerkelijk meer expertise in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een heel andere rol en men zou deze niet met mekaar moeten verwarren. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een professional die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Oudkarspel nodig: de beste designers

Je kent een interieurarchitect vermoedelijk vooral van televisieseries van Amerikaanse miljonairs, maar ze zijn voor veel meer dingen inzetbaar. Een interieurarchitect in Oudkarspel kan je tevens adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier aanmerkelijk verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Oudkarspel in te huren. Een interieurarchitect is volledig op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te vinden zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat volledig is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Oudkarspel.

Nu interieurarchitect uit Oudkarspel zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Oudkarspel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Oudkarspel maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je woonhuis binnenkort eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit als je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Oudkarspel is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Oudkarspel in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Oudkarspel.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oudkarspel?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Oudkarspel‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Oudkarspel – voor een knappere tuin

Jij zoekt mogelijk ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet makkelijk om in het forse aanbod de juiste pro te vinden. Al betekent dit natuurlijk niet dat het niet onmogelijk is. Als je de juiste stappen volgt, kom je gauw verder.

Via Architectenkaart kun je eenvoudig een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Oudkarspel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Oudkarspel – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat een architect zoal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan zeker eens gratis en volslagen vrijblijvend meerdere offertes op.

Zo krijg je direct inzicht in de prijzen van een architect in Oudkarspel en kies je direct de voornaamste architect uit. Wanneer de info die je ons meegeeft zo nauwkeurig mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de waarschijnlijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke bedragen! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag meteen nog diverse offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Oudkarspel?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Oudkarspel te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Oudkarspel

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Oudkarspel. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Oudkarspel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Oudkarspel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Oudkarspel

Onmiddellijk goede klik

25 november 2023

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een offerte toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op erg korte termijn plaatsvinden. Het was echt een hoop maatwerk en kwam met allemaal ludieke opties. De uiteindelijke prijzen vielen ons in ieder geval nog alles mee.

- Renate Gerritsen

Volkomen ontzorgd

18 november 2023

Na een telefonische afspraak kregen we snel de concrete offerte. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegebracht. Top geregeld dus!

- Rutger van der Meulen

Vlot ontvangst offertes

9 november 2023

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Snel hadden we een concrete offerte en plan binnen. Aanrader

- Jasper Hermans

Snel gefixt!

29 oktober 2023

De offertes waren gauw binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de kantoren zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO smaakvol geworden!

- Sander Jacobs

Zo goed voor de klant

22 oktober 2023

Super ervaring door klantvriendelijkheid, expertise en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de tarieven ons erg mee.

- Marije van Dongen

Vakman!

16 oktober 2023

Vakwerk en persoonlijke benaderingswijze tegen een eerlijke prijs.

- Adrianus Willems

Zo top voor de klant

13 oktober 2023

Kernwoorden van onze belevenis: klantvriendelijk, deskundig, precies, meedenkend en gericht verbouwen en inrichten. Oh en de prijs was ook erg aantrekkelijk ongeacht onze ‘aparte’ wensen.

- Evelien de Groot

Vlot en kundig

5 oktober 2023

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze laatste verbouwing, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Offertes en plan waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Michel Verbeek

Onmiddellijk goede klik

28 september 2023

We leken gelijk op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbod toestuurde. Gelijk een intake en daarna inmeting gedaan. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met allerlei ludieke mogelijkheden. De uiteindelijke prijzen vielen ons ook nog alles mee.

- Catharina Willems

Uitgelichte architecten uit Oudkarspel

STUDIO red

De Dijken 17
1747 EE Tuitjenhorn
Nederland

0224 552 587
http://www.studio-red.nl/

ZienXL: innovatieve ondernemers onder 1 dak!

Smuigelweg 1b (pand ZienXL)
1704 PX Heerhugowaard
Nederland

072 760 0015
http://www.zienxl.nl/

BT-Adviesbureau

Broeker Werf 14
1721 PC Broek op Langedijk
Nederland

0226 341 647
http://www.bt-advies.nl/