Architect Overveen

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw ontwerpen in Overveen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Overveen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Overveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Overveen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Overveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Overveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Bentveld, Heemstede en Aerdenhout bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Overveen

Ben je op zoek naar een kundige en professionele architect in Overveen? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wij helpen je aan een juiste architect in Overveen, als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze pagina vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Overveen te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om meteen te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Overveen gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af wanneer ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook is het zo dat een architect je kan assisteren met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij doorgaans ook welke aannemers er bekwaam zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die comfortabel is voor zowel de werknemers als voor de consument. Grote bedrijven laten zo nu en dan het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Men kan hier denken aan de bouw van een bedrijfspand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Overveen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Overveen – Voor een geweldige belevenis

Naast een architectenbureau wordt er ook geregeld een zelfstandig architect gezocht in Overveen. Wanneer je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je regelmatig net wat specifieker. Dit is het ogenblik waarop een architect gezocht wordt in Overveen die compleet onafhankelijk met zijn eigen stijl opereert.

Architect gezocht in Overveen is geen eenvoudige taak, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen bijstaan. Met ons netwerk in Overveen hebben wij doorgaans wel een architect die past bij hetgeen je zoekt. En zo is je klus altijd tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar, omdat wij je in de mogelijkheid stellen om gratis en vrijblijvend allerlei architecten in Overveen naast elkaar te zetten en te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Overveen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Overveen kan je tevens informeren en inspireren met geschikte oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Vooral wanneer je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Overveen van betekenis zijn. Een interieurarchitect in Overveen is totaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woonhuis te maximaliseren en de inrichting zo prettig, aanlokkelijk en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Overveen.

Nu interieurarchitect uit Overveen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Overveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Overveen maakt jouw leven mooier

Wanneer je de binnenzijde van je woonhuis zo smaakvol mogelijk wil maken dan kun je altijd zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit indien je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Overveen is gespecialiseerd in een ruimte inrichten op een manier dat alles bij elkaar lijkt te passen. Door een binnenhuisarchitect in Overveen in te huren, zorg je ervoor dat alles precies op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Overveen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Overveen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Overveen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Overveen – voor een knappere tuin

Vind je het ingewikkeld om een kundige tuinarchitect in Overveen te vinden? Het is ook niet eenvoudig om in het omvangrijke aanbod de juiste prof te vinden. Toch kun je door een aantal stappen te doorlopen al gauw met een deskundige tuinarchitect in Overveen in aanraking komen. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Overveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Overveen – Stel een offerteaanvraag op!

Ben je intussen geïnteresseerd geraakt in wat een architect allemaal voor je zou kunnen betekenen? Vraag dan met name eens gratis en volkomen vrijblijvend verschillende offertes op.

Zo krijg je meteen inzicht in de prijzen van een architect in Overveen en kies je onmiddellijk de beste architect uit. Als de info die je ons meegeeft zo uitgebreid mogelijk is, is de kans op succes het grootst. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een professionele architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen zeer aantrekkelijke kosten! Bespaar dus direct tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag vandaag nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Overveen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Overveen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Overveen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Overveen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Overveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Overveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Overveen

Goed gesprek

16 april 2024

Fijn in het contact en een mooi tarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Erik Koster

Communicatie was top!

7 april 2024

De communicatie met het kantoor waarmee we de deal maakte was zeer goed en hiermee waren we feitelijk al om. Het plan werd op een spontane manier nagekomen en geleid. De kosten onderaan de streep waren zoals vermoed.

- Robin Visser

Prachtige metamorfose

5 april 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En dat tegen betaalbare tarieven. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Susanne de Koning

Artistiek en niet duur

25 maart 2024

We ontvingen een smaakvol plan met een flexibele kijk op het interieur. Onze maisonnette is opnieuw ingedeeld. Erg tevreden.

- Wilhelmina Jansen

Offertes vlot binnen

22 maart 2024

Na de offertes een afspraak gemaakt voor onderzoek en inmeten. Het complete planning was daarna snel binnen. Aanrader

- Koen van de Berg

De omzetting van onze wensen naar praktijk: Top

14 maart 2024

Onze wensen zijn prima vertaald naar de praktijk voor een redelijke prijs.

- Jan Blom

Hoeven niets meer zelf te doen

3 maart 2024

We zijn ontzorgd na het opmaken van ons project. Het is enorm smaakvol geworden. Bedankt Architectenkaart.

- Manon Blom

Afspraak is afspraak

1 maart 2024

Prijs, levering en afspraken waren allen in orde. Werden vlug gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart bedankt!

- Sjoerd Meijer

Professional!

20 februari 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Kostenplaatje was ook goed.

- Jolanda Jansen

Uitgelichte architecten uit Overveen

Koosjan van der Velden Architect

Stephensonstraat 38
2014 KD Haarlem
Nederland

06 42299499
http://www.koosjanvandervelden.nl/

PR Architectenburo

Grijpensteinweg 3
2014 KX Haarlem
Nederland

06 30054216
http://prarchitectenburo.nl/

De Bats BNA Architecten

Hofstede Sparrenheuvel,
Bloemendaalseweg 139
2061 CH Bloemendaal

06 40069602
http://www.debats-architecten.nl/