Architect Pieterzijl

Wil jij een ijzersterke architect in Pieterzijl die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Pieterzijl verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Pieterzijl – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Pieterzijl gezocht?

Nu architect offertes vergelijken

Architect Pieterzijl
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Pieterzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zoutkamp, Vierhuizen en Niekerk De Marne bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Pieterzijl

Ook al voor een heel lange periode op zoek naar een architect in Pieterzijl? Het vinden van de geschikte persoon is lang niet altijd eenvoudig. Door het overweldigende aanbod is het meestal complex om de geschikte kandidaat te selecteren.

Wij staan voor je klaar om je te helpen die speld in de hooiberg te vinden en jou te koppelen aan een geweldige architect in Pieterzijl. Op deze website zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Pieterzijl gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Een architect kent vanuit zijn netwerk ook de kundige aannemers om de klus te verwezenlijken. Ook mensen die een winkel of een bedrijfspand hebben doen er meestal ook goed aan om een architect in te huren.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand buitengewoon belangrijk kan zijn voor hoe een bedrijf over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerplaats bij een bestaand pand. De architect is er feitelijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Pieterzijl

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Pieterzijl – Voor een geweldige belevenis

Het is van belang dat men wel een onderscheid kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Dit is immers toch wel een behoorlijk groot verschil. Een architect is de professional die alles op zich neemt als het aankomt op het schetsen van een bepaalde inrichting of gebouw. Met name bij bedrijfspanden en gebouwen wordt een architect gezocht. Een stylist richt zich grotendeels puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe dit eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een persoon met meer specifieke expertise en specialisatie. Bij de bouw van een nieuw pand komt dan ook praktisch altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben elk dus een geheel andere rol en men zou deze niet met elkander moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Pieterzijl nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij echt zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers veel voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan verrichten. Allereerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Hier zal het dus een stuk eenvoudiger zijn om de aannemer voor de opdracht doeltreffend aan het werk te zetten. De architect in Pieterzijl zal immers exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw plek zo goed mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Pieterzijl absoluut de beste beslissing. Je kunt dan alle bezigheden rondom de inrichting met een gerust gevoel aan een professional over laten. Zo hou je zelf tijd over voor leukere zaken, zoals het omgaan met vrienden of familie.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Pieterzijl.

Nu interieurarchitect uit Pieterzijl zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Pieterzijl zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Pieterzijl maakt jouw leven aantrekkelijker

Het is uiteraard niet zo dat je de eerste binnenhuisarchitect zou moeten bellen die je in een telefoonboek tegenkomt, al is het door enkele stappen te doorlopen helemaal niet zo problematisch om een fijne binnenhuisarchitect te vinden. Door het volgen van deze stappen vind je een geschikte binnenhuisarchitect in Pieterzijl. Door volledig te zijn is het een stuk eenvoudiger om de architect te vinden die nauwkeurig aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Tevens is het noodzakelijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Pieterzijl. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Zij kunnen dit altijd kalm aan je uitleggen en kijken waar de kansen liggen.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Pieterzijl.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Pieterzijl?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Pieterzijl‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Pieterzijl – voor een meer aantrekkelijke tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Overweeg dan zeker weten eens een tuinarchitect in Pieterzijl. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een uitstekend resultaat waar je nog veel jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Een tuinarchitect in Pieterzijl houdt rekening met je specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je tuin er nauwkeurig zo uit komt te zien als dat je zelf voor ogen hebt.

Ben je er nog niet over uit wat je nou exact met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Pieterzijl om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Pieterzijl.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Pieterzijl – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je ondertussen eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan vooral eens gratis en compleet vrijblijvend sommige offertes op.

Op deze manier kun je de prijzen van een architect uit Pieterzijl simpel vergelijken met een andere, zodat je alleen de scherpste prijzen geboden krijgt! Hoe helderder je bent tijdens het aanvraagproces, hoe eenvoudiger wij je aan de juiste specialisten kunnen koppelen. Zo is de kans dat we je kunnen helpen het grootste en kom je binnen no-time in contact met een deskundige architect die jou verder kan helpen!

En dat alles tegen buitengewone aantrekkelijke tarieven! Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de kosten van een architect naar keuze en vraag meteen nog meerdere offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Pieterzijl?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Pieterzijl te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Pieterzijl

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Pieterzijl. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Pieterzijl en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Pieterzijl die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Pieterzijl

Tuin ziet er weer geweldig uit

24 februari 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al spoedig aan de slag. Voornamelijk de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Daniëlle Visser

Klantvriendelijk

22 februari 2024

Vakbekwame professional gevonden met klantgerichte benadering. De prijs was proper en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Erwin Boer

Ging lekker rap

16 februari 2024

Offertes gauw ontvangen van allerlei tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep conform gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was zeer gedetailleerd uitgewerkt.

- Michiel Janssen

Direct prettige klik

3 februari 2024

We hadden gelijk een klik met het bureau wat ons als eerste een prijsopgave stuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op hele korte termijn plaatsvinden. Het plan wat we kregen was op maat en met toffe opties. De uiteindelijke prijzen vielen ons ook nog alles mee.

- Yvonne van Dijk

Vlug geregeld

24 januari 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen snel binnen en de tuin is totaal gerenoveerd conform de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er betoverend uit.

- Johan van der Meulen

Plan was goed, uitvoering beter

17 januari 2024

Top plan voor de restauratie, denken met je mee. Allicht betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Bedrijven die oprecht meedenken zijn zeldzaam, tevreden dus!

- Gerrit Gerritsen

Meteen fijn gevoel

13 januari 2024

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er fatsoenlijk uit. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Heel goed!

- Laura Blom

Vlot en kundig

2 januari 2024

We hebben eerder voor onze laatste verbouwing gebruik gemaakt van Architectenkaart. Eigenlijk super snel offertes ontvangen, dikke pluim!

- Ronald Kuiper

Aardig plan en klasse uitgewerkt

28 december 2023

We hebben na een eerste consult met de tuinarchitect een smaakvol projectplan ontvangen met talloze specifieke aanbevelingen (waarvan de meeste goedkoper dan onze eigen wensen). De zwemvijver en verlichting zijn uitmuntend geworden.

- Jan van de Velden

Uitgelichte architecten uit Pieterzijl

Professionals
/architect

Landgoed Die Hoeghte

Stationsweg 10B
9845 AJ Visvliet
Nederland

0594 613 889
http://www.landgoeddiehoeghte.com/

Oorburg Installaties

Werfstraat 12
9974 RD Zoutkamp
Nederland

06 23956383
http://www.oorburginstallaties.nl/